Deel dit met anderen:

Veilig online bestellen bij Kids Watersport


Veilig betalen
Kids Watersport maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden gezien.

Privacy statement
Dit is de website van Kids Watersport. Kids Watersport is gevestigd aan de Beschuitstorenstraat 14, 1513 GJ in Wormer. Dit is tevens ons postadres. Ons Kamer van Koophandel nummer is 34372431. Ons BTW nummer is NL188397577B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch je domeinnaam, noch je e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij
  • je e-mailadres als je dit aan ons communiceert
  • persoonlijke gegevens en bestelinformatie na het doen van een bestelling. Deze informatie wordt gebruikt
  • om je later te contacteren voor marketingdoeleinden
  • voor intern gebruik om je bestelling af te handelen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek)
  • om je vroegere activiteiten op de site te registreren, om je bij je volgende bezoek een betere dienstverlening te bieden
  • je eerdere activiteiten bij een afgebroken bestelling niet ouder dan 2 uur. Opengeklapte en aangevinkte items in het menu.We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan niet op de hoogte gesteld. Dit gaat automatisch.

Als je wilt reageren op ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen

Over communicatie per e-mail
Als je in de toekomst geen e-mails van ons wenst te ontvangen, kun je contact opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief
Als je ons via internet je postadres meedeelt, zal je alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het adres dat je ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon
Als je ons in het kader van een bestelling je telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf je alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je on-line geplaatst hebt.

Indien je geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kun je dat kenbaar maken via de website van de Stichting Postfilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens je gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden je deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, gelieve dan contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je je persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve dan contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.