Wil je een kinder reddingsvest of zwemvest kopen? Natuurlijk wil je zorgeloos genieten op het water en dat betekent dat veiligheid voorop staat. Een goed reddingsvest is dan belangrijk. Kids Watersport is een webshop gespecialiseerd in reddingsvesten, zwemvesten en zeilkleding voor kinderen. Bij ons krijg je vrijblijvend goed advies bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind. Of je nou zeilt met een zeilboot, vaart in een motorboot of roeit in een roeiboot: iedereen kan terecht bij Kids Watersport. Bij Kids Watersport kun je veilig en betrouwbaar winkelen. De prijzen genoemd op de Kids Watersport website zijn inclusief 21% BTW. Verzendkosten € 5,00 en bij besteding vanaf € 50,00 versturen we je bestelling GRATIS. Niet goed is geld terug. 
Informatie: 
info@kidswatersport.nl
Deel dit met anderen:

Nieuws

25-3-2024
10 tips voor het kiezen van een goed baby of kinderreddingsvest

Ga je een reddingsvest kopen voor je kind? We helpen je graag op weg met deze tips voor het kiezen van een goed baby- of kinderreddingsvest.

10 tips voor het kiezen van een goed baby- of kinderreddingsvest:

1. Trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan.
2. Kies voor hele jonge kinderen een vaststof reddingsvest. Dat is een (vaak oranje) reddingsvest gemaakt van schuim.
3. Kies voor wat oudere kinderen die veel op het water te vinden zijn een automatisch reddingsvest, vanwege het comfort en bewegingsvrijheid.
4. Kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop het nooit op de groei. 
5. Draagt je kind een luier? Houd er dan rekening mee dat een normale luier drijfvermogen heeft en daardoor de werking van een reddingsvest negatief kan beïnvloeden. 
6. Zwemluiers hebben geen drijfvermogen en hebben daarom geen negatieve invloed op de werking van een reddingsvest. 
7. Een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen en voorkomen geen verdrinking omdat ze een kind niet op de rug draaien als het onverwacht in het water valt.
8. Drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen dus geen verdrinking.
9. Een reddingsvest kan nooit ouderlijk toezicht vervangen, laat je kind nooit alleen bij water ook al draagt het een reddingsvest.
10. Kom je er toch niet uit of heb je hulp nodig bij het kiezen en wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons altijd mailen voor vrijblijvend advies ellen@kidswatersport.nl

25-3-2024
April is reddingsvest keuringsmaand!

Het nieuwe watersportseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je reddingsvest te controleren! Dat geldt natuurlijk ook voor het automatische reddingsvest van je kind. Helaas gebeuren er nog veel ongelukken op het water omdat er geen reddingsvest wordt gedragen of omdat het reddingvest niet goed functioneert. De KNRM heeft in samenwerking met een aantal watersportwinkels, waaronder Dekker Watersport, de maand april uitgeroepen tot reddingsvest keuringsmaand. Dit betekent dat je in de maand april je reddingsvest voordelig kan laten keuren voor de speciale prijs van € 35,00. Kom langs en lever je reddingsvest bij ons in. Wij zorgen ervoor dat het vest gekeurd wordt door een erkend keuringsstation zodat je veilig het water op kunt. Meer informatie over de reddingsvest keuringsmaand van de KNRM vind je hier.

21-2-2023
Watersportseizoen 2023

Ga je dit vaarseizoen varen met kinderen? Bij Dekker Watersport, onze watersportwinkel in Zaandam kun je terecht voor het kopen en passen van een veilig baby of kinder-reddingsvest.

Heb je vragen over de aanschaf van een reddingsvest of wil je weten welk reddingsvest voor jouw kind het meest geschikt is, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@kidswatersport.nl.

Openingstijden Dekker Watersport

Maandag tot en vrijdag 09.00 - 18.00 uur

Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Pieter Ghijsenlaan 4, Zaandam

www.dekkerwatersport.nl

31-1-2022
Kinder reddingsvesten kopen bij Dekker Watersport

Dekker Watersport, onze watersportwinkel in Zaandam is open en kun je bezoeken voor het kopen en passen van een baby of kinder-reddingsvest. Heb je vragen over de aanschaf van een reddingsvest of wil je weten welk vest voor jouw kind het meest geschikt is, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@kidswatersport.nl.

Openingstijden Dekker Watersport

maandag tot en vrijdag 09.00 - 18.00 uur

zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Pieter Ghijsenlaan 4, Zaandam

5-3-2021
Reddingsvest shoppen op afspraak

De eerste mooie zonnige lentedagen hebben we achter de rug en hopelijk volgen er nog een heleboel! We verheugen ons op het nieuwe vaarseizoen! Onze watersportwinkel in Zaandam is open en kun je op afspraak bezoeken voor het kopen van een baby of kinder-reddingsvest. Heb je vragen over de aanschaf van een reddingsvest of wil je weten welk vest voor jouw kind het meest geschikt is, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@kidswatersport.nl.

17-4-2020
Tips: het juiste reddingsvest voor jouw kind kiezen


Houd bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind rekening met het volgende: 

- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan.
- kies voor hele jonge kinderen een vaststof reddingsvest. Dat is een reddingsvest van schuim.
- kies voor wat oudere kinderen die veel op het water te vinden zijn een automatisch reddingsvest, vanwege het comfort en bewegingsvrijheid.
- kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop nooit op de groei. 
- draagt je kind een luier? Houdt er dan rekening mee dat een normale luier drijfvermogen heeft en daardoor de werking van een reddingsvest negatief kan beïnvloeden. 
- zwemluiers hebben geen drijfvermogen en hebben daarom geen negatieve invloed op de werking van een reddingsvest. 
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen en voorkomen geen verdrinking omdat ze een kind niet op de rug draaien als het onverwacht in het water valt.
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen dus geen verdrinking.
- een reddingsvest kan nooit ouderlijk toezicht vervangen, laat je kind nooit alleen bij water ook al draagt het een reddingsvest.

Heb je hulp nodig bij het kiezen en wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons mailen voor vrijblijvend advies ellen@kidswatersport.nl

16-1-2020
Augustus 2020: SAIL Amsterdam in aantocht
Wij kijken alweer uit naar wat ons betreft één van de allermooiste nautische evenementen: SAIL Amsterdam 2020. Van 12 t/m 16 augustus 2020 komen schepen, bemanningen en bezoekers vanuit de hele wereld samen. Het is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland waarbij de indrukwekkende Tall Ships, het varend erfgoed en alle andere schepen het hart vormen. Ben je van plan om met je eigen boot SAIL te bezoeken en zijn er kinderen aan boord? Denk dan zeker even aan de veiligheid en zorg voor goede kinderreddingsvesten. Natuurlijk kun je ons altijd even mailen voor advies. Meer SAIL Amsterdam 2020 voorpret vind je hier: SAIL AMSTERDAM 2020

SAIL Amsterdam 2020
Foto Sail Amsterdam 2015: Roel Vincken
22-7-2019
Gezien in Motorboot Magazine
In de juli editie van het maandblad Motorboot wordt één van onze favoriete automatische reddingsvesten vermeldt: het Secumar Survival Mini reddingsvest voor kinderen tussen de 15-30 kg. Een fijn reddingsvest voor jonge kinderen met een hele goede pasvorm waardoor kinderen evengoed vrijuit kunnen spelen en bewegen tijdens het dragen. Het reddingsvest met de stoere piraat is ideaal voor als je op of aan het water woont of regelmatig op het water bent te vinden. www.motorboot.com

4-4-2019
April = Reddingsvest keuringsmaand!
Check check dubbelcheck! In de maand april keuren we je reddingsvest voor de speciale prijs van € 29,50! Jaarlijks gebeuren er nog veel ongelukken omdat er geen goed reddingsvest wordt gedragen. Check je reddingsvest daarom altijd aan het begin van het watersportseizoen. Neem je reddingsvest mee naar Dekker Watersport in Zaandam voor een beoordeling en of het nog bij je past en geschikt is. Meer informatie over het keuren van een reddingsvest.


26-2-2019
Nieuw in 2019: Helly Hansen Baby Safe en Kid Safe Plus reddingsvest
Helly Hansen brengt in 2019 een compleet vernieuwde versie van het bekende Baby Safe, Kid Safe en Junior Safe reddingsvest op de markt. Dankzij het nieuwe a-symetrische en conische ontwerp wordt een kind nog sneller in een veilige positie op de rug gedraaid wanneer het onverwacht in het water terecht komt. Het nieuwe model reddingsvest is verkrijgbaar in 5-15 kg, 10-25 kg en 20-40 kg in de kleuren neon roze en oranje. Naar de nieuwe Helly Hansen reddingsvesten in de webshop

Helly Hansen Kid Safe kinder reddingsvesten in 2019
10-7-2018
WINNEN: "Samen de boot in" voor kinderen
Of je nu vaart op een motorboot of een zeilboot, er is altijd genoeg te zien en te doen op het water. "Samen de boot in" is een nieuw ontdek- en doeboek voor kinderen. Kids kunnen aan de slag met met leuke doe-opdrachten en spannende experimenten. Van een vaarroute uitzetten tot knopen leggen (kan ook met spaghetti of dropslierten!) Moos Matroos is de hoofdpersoon in "Samen de boot in" van Lisette Vos. Ingrid Robers maakte de vrolijke illustraties in dit boek voor kinderen vanaf acht jaar. Goed voor uren plezier op het water. En in het boek vind je ook de echte-matrozen-test, én een heus vaardiploma. Dat wordt een leuke vaar-zomer! 

Winactie
Een geweldig voor de zomervakantie! We zijn benieuwd aan wie jij dit leuke watersportboek graag kado zou willen doen. Vertel het ons in een reactie onder ons bericht op Facebook en maak kans op een feestelijk ingepakt exemplaar van het boek! 
4-7-2018
Tips voor het kiezen van het juiste reddingsvest
- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan.
- kies voor hele jonge kinderen een vaststof (schuim) reddingsvest. 
- kies voor wat oudere kinderen die veel op het water te vinden zijn een automatisch reddingsvest, vanwege comfort en bewegingsvrijheid.
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen en voorkomen geen verdrinking.
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen dus geen verdrinking.
- kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop nooit op de groei. 
- houdt er rekening mee dat een normale luier drijfvermogen heeft en daardoor de werking van een reddingsvest negatief kan beïnvloeden. 
- zwemluiers hebben geen drijfvermogen en hebben daarom geen negatieve invloed op de werking van een reddingsvest.
- een reddingsvest kan nooit ouderlijk toezicht vervangen, laat je kind nooit alleen bij water ook al draagt het een reddingsvest.

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons ook vrijblijvend mailen voor advies info@kidswatersport.nl

6-4-2018
APRIL = Reddingsvest keuringsmaand

Een reddingsvest is van levensbelang. Laat je reddingsvest daarom periodiek controleren en draag het reddingsvest wanneer je aan boord bent. Jaarlijks gebeuren er ongelukken omdat er geen goed reddingsvest wordt gedragen of omdat het reddingsvest niet functioneert. In de maand april kun je voordelig je reddingsvest laten keuren bij Dekker Watersport in Zaandam. Neem je reddingsvest mee voor een beoordeling en of het nog bij je past en geschikt is. De gehele maand april kun je reddingsvest laten keuren voor € 29,50. Houd rekening met ongeveer 7 dagen keuringstijd. Op zaterdag 21 april is er een KNRM medewerker in de winkel aanwezig voor uitleg en advies. Meer informatie over het keuren van je reddingsvest vind je op www.dekkerwatersport.nl11-5-2017
Helly Hansen Kid Safe nu ook in neon roze!
Goed nieuws: één van onze meest verkochte kinder reddingsvesten is nu ook verkrijgbaar in neon roze! Het Helly Hansen Kid Safe reddingsvest voor kinderen tussen de 10-25 kg en het Baby Safe reddingsvest voor kinderen tussen de 5-15 kg heeft een hele goede en comfortabele pasvorm waardoor kinderen lekker kunnen bewegen en spelen tijdens het dragen. Naar bestellen
31-12-2016
Bestellingen nog sneller in huis en gratis verzenden via Dekker Watersport
Een nóg snellere afhandeling van je bestelling en gratis verzending: vanaf 1 januari 2017 zorgen onze collega’s van Dekker Watersport in Zaandam er voor dat je bestelling zorgvuldig wordt afgehandeld en snel wordt verstuurd. We zijn supertrots want naast Hofleverancier is Dekker Watersport ook één van de grootste watersportwinkels van Nederland, je vindt er echt alles voor je boot. Onze samenwerking heeft alleen maar voordelen. Bestellingen vanaf € 50,00 worden zelfs gratis verstuurd. Handig: in de (web)winkel van Dekker Watersport vind je naast reddingsvesten en zeilkleding ook heel veel andere watersportartikelen- en accessoires. En extra leuk: LOODS 5 zit in dezelfde straat! Meer weten? info@kidswatersport.nl


17-11-2016
Flavourites Live 2016 in Amsterdam
Als je houdt van shoppen en originele, bijzondere webshops mag je Flavourites Live niet missen! Van vrijdag 18 november tot en met zondag 21 november 2016 vind je in de Kromhouthal in Amsterdam de allerleukste webshops op het gebied van interieur, food, fashion, kids en lifestyle bij elkaar. Dat betekent voor mij lekker struinen, inspiratie opdoen, shoppen en leuke webshopcollega's ontmoeten! Na een dag Flavourites Live ben ik helemaal happy én ga met tassen vol leuks naar huis! En extra leuk, ik doe er veel inspiratie op voor mijn lifestyle rubriek in de Motorboot! Meer info www.flavouriteslive.nl

30-8-2016
Hiswa te water 2016: varen met kinderen
Op vrijdag 2 september vertel ik in het Motorboot theater op de HISWA te water alles over varen met kinderen en veiligheid aan boord. Waar: HISWA te water Amsterdam Tijd: 16.00 Stand D28. Voor HISWS te water toegang met korting, check www.motorboot.com

25-7-2016
Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest
De zomervakantie is begonnen en veel mensen genieten op het water. We merken dat er nog veel onwetendheid is over het gebruik van reddingsvesten en zwemvesten. Daarom leggen we het verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest graag nog een keer uit.

Reddingsvest
Een reddingsvest is gemaakt is om verdrinking te voorkomen. Wanneer je in het water terecht komt, zorgt het reddingsvest ervoor dat je op je rug, met gezicht naar boven wordt gedraaid en op deze manier blijft drijven. De luchtwegen blijven zo vrij en verdrinking wordt hierdoor voorkomen. Een reddingsvest vervangt overigens nóóit ouderlijk toezicht. Houd je kind altijd goed in de gaten, ook al het draagt het een reddingsvest.

Zwemvest
Een zwemvest is een drijfhulpmiddel en zorgt er voor dat je blijft drijven. Een zwemvest draait je dus niet op de rug en kan geen verdrinking voorkomen. Kort gezegd: met een zwemvest aan kun je toch verdrinken. Zwemvesten zijn bedoeld voor ervaren zwemmers en zijn niet geschikt voor jonge kinderen. Daarom zijn zwemvesten voor kinderen pas verkrijgbaar vanaf een gewicht van 30 kg. 

Zwemvleugels en drijfpakjes
Bij speelgoedwinkels zijn opblaasbare zwembandjes maar ook drijfpakjes en (opblaasbare) zwemvestjes te koop. Houdt er rekening mee dat deze drijfhulpmiddelen alleen geschikt zijn voor gebruik in een zwembad en onder ouderlijk toezicht. Laat een kind hier nooit alleen mee in of om het water. Deze middelen kunnen ook lek gaan. Deze middelen zijn absoluut niet geschikt voor gebruik op een boot omdat ze geen verdrinking voorkomen! Op een boot of rondom water moet een kind altijd een reddingsvest dragen. 

Samengevat
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen geen verdrinking
- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan
- alleen een reddingsvest kan verdrinking voorkomen

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Wij geven je graag vrijblijvend advies bij het kiezen van het juiste reddingsvest! Stuur ons een mailtje via info@kidswatersport.nl

14-6-2016
Win een Comfort Seat!
Motorboot Magazine mag aan één van zijn lezers een Comfort Seat Regular in een kleur naar keuze weggeven! Ook kans maken? Stuur dan een e-mail naar redactie@motorboot.com met als onderwerp ‘winactie Comfort Seat’. Vermeld in de mail je volledige naam- en adresgegevens en welke kleur zitkussen je graag zou willen winnen. Voor de kleuren kun je terecht op www.comfortseat.nl Meer informatie over de winactie vind je op www.motorboot.com. Meedoen kan tot 30 juni 2016.

11-4-2016
Tips voor het kiezen van het juiste reddingsvest
- kies voor hele jonge kinderen een vaststof (schuim) reddingsvest. 
- kies voor wat oudere kinderen die veel op het water te vinden zijn een automatisch reddingsvest, vanwege    het comfort en bewegingsvrijheid.
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen en voorkomen geen verdrinking.
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen dus geen verdrinking.
- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan.
- kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop nooit op de groei. 
- houdt er rekening mee dat een normale luier drijfvermogen heeft en daardoor de werking van een    reddingsvest negatief kan beinvloeden. 
- zwemluiers hebben geen drijfvermogen en hebben daarom geen negatieve invloed op de werking van een    reddingsvest.
- een reddingsvest kan nooit ouderlijk toezicht vervangen, laat je kind nooit alleen bij water ook al draagt het   een reddingsvest.

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons ook vrijblijvend mailen voor advies info@kidswatersport.nl. Meer lezen over het kiezen van een goed reddingsvest kun je op de Kids Watersport reddingsvesten informatie pagina
31-3-2016
Nieuw van Seago: het Waveguard Junior reddingsvest
De tijd van ondraagbare blokvormige reddingsvesten is gelukkig allang voorbij! Ook Seago brengt dit seizoen een nieuw automatisch kinderreddingsvest met een comfortabele pasvorm op de markt: de Waveguard Junior voor kids tussen de 20-50 kg. Een automatisch reddingsvest met een drijfvermogen van 150 Newton. Het reddingsvest draagt comfortabel dankzij de goede pasvorm en neopreen kraag. Handig: dankzij het kijkvenster kun je altijd gemakkelijk zien of het vest veilig en klaar voor gebruik is! Een automatisch reddingsvest is vooral geschikt voor wat oudere kinderen die veel op het water zijn te vinden. Ben je op zoek naar een goed en geschikt reddingsvest voor je kind? We helpen je graag met kiezen info@kidswatersport.nlNaar het Seago Waveguard Junior reddingsvest.

 
18-3-2016
Tip: test een reddingsvest met je kind
Haar ouders vinden het belangrijk dat Ninthe weet wat er gebeurt als zij met haar reddingsvest in het water terecht komt. Daarom hebben ze dit samen geoefend en gefilmd. Opvallend is dat Ninthe direct op haar buik probeert te zwemmen. En dat lukt natuurlijk niet. Daardoor raakt ze bijna in paniek. Nu hebben ze goede en duidelijke afspraken gemaakt: Ninthe blijft gewoon rustig op haar rug drijven totdat de boot weer terug is of andere hulp komt. Een supertip voor watersporters met kids! Het reddingsvest dat Ninthe draagt is het roze Cento Deckvest van Spinlock. Bekijk hier het filmpje van Ninthe.


17-3-2016
Nieuwe samenwerking: Dekker Watersport!
Een nóg snellere afhandeling van je bestelling en gratis verzending: vanaf 1 maart 2016 werken we samen met Dekker Watersport in Zaandam! We zijn supertrots want Dekker Watersport is één van de grootste watersportwinkels van Nederland, je vindt er echt alles voor je boot. Onze samenwerking heeft alleen maar voordelen. Onze collega’s van Dekker Watersport zorgen dat je bestelling zorgvuldig wordt afgehandeld en snel wordt verstuurd. Bestellingen vanaf € 50,00 worden zelfs gratis verstuurd. Handig: in de (web)winkel van Dekker Watersport vind je naast reddingsvesten en zeilkleding ook heel veel andere watersportartikelen- en accessoires. En extra leuk: LOODS 5 zit in dezelfde straat! Meer weten? info@kidswatersport.nl
 
16-11-2015
Flavourites Live 2015 in Amsterdam
Als je houdt van shoppen en originele, bijzondere webshops mag je Flavourites Live niet missen! Van vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november vindt je in de Kromhouthal in Amsterdam de allerleukste webshops op het gebied van interieur, food, fashion, kids en lifestyle bij elkaar. Dat betekent voor mij lekker struinen, inspiratie opdoen, shoppen en leuke webshopcollega's ontmoeten! Na een dag Flavourites Live ben ik helemaal happy én ga met tassen vol leuks naar huis! En extra leuk, ik doe er veel inspiratie op voor mijn lifestyle rubriek in de Motorboot! Meer info www.flavouriteslive.nl


11-10-2015
Overstag: kleding uitverkoop!
Veiligheid aan boord en rondom water vinden. We vinden het belangrijk (en leuk!) om er aan bij te dragen. Daarom verleggen we onze koers volledig naar de reddingsvesten en zwemvesten voor kids! De vrijetijdskleding past daar niet meer tussen en gaan we daarom uitverkopen. Alle vrijetijdskleding zoals de warme fleece vesten, softshell vesten en regenkleding (m.u.v. de technische zeilkleding) is dus vanaf vandaag in de aanbieding! Naar de uitverkoop
14-8-2015
Veilig varen tijdens SAIL 2015: regels en tips
Op woensdag 19 augustus begint SAIL Amsterdam 2015, één van de mooiste en grootste evenementen op het water! Vanwege de grote drukte op het Noordzeekanaal, het IJ en het water rond Amsterdam gelden er speciale vaarregels. Ga je tijdens het SAIL het water op? Check dan van tevoren even de vaarregels. Gaan er (jonge) kinderen mee aan boord? Trek ze dan altijd een reddingsvest aan! >> naar alle kinder reddingsvesten <<

23-7-2015
Het belang van een goede zonnebril
Wist je dat kinderogen gevoeliger zijn voor uv-straling dan die van volwassenen? De pupillen van kinderen zijn namelijk groter en bevatten minder beschermend pigment. Toch dragen de meeste kinderen in Nederland geen zonnebril. Samen met MoodKids bedachten we een leuke actie: in de maand juli krijgen MoodKids lezers bij Kids Watersport 10% korting bij aanschaf van een baby- of kinderzonnebril van het Australische merk Eyetribe. 

Op www.moodkids.nl lees je meer over het beschermen van kinderogen, krijg je tips over de aanschaf van een goede kinderzonnebril én vind je de kortingskode die je kunt gebruiken bij het bestellen van een zonnebril in de webshop >> naar de zonnebrillen <<

9-7-2015
Het water op met (jonge) kinderen: reddingsvest tips

- kies voor jonge kinderen altijd een vaststof reddingsvest 
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen geen verdrinking
- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan
- kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop nooit op de groei 
- houdt er rekening mee dat een normale luier drijfvermogen heeft en daarom de werking van een reddingsvest negatief kan beinvloeden. 
- zwemluiers hebben geen drijfvermogen en hebben daarom geen negatieve invloed op de werking van een   reddingsvest
- een reddingsvest kan geen ouderlijk toezicht vervangen, laat je kind nooit alleen bij water ook al draagt het   een reddingsvest.

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons vrijblijvend mailen voor advies info@kidswatersport.nl

16-6-2015
Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest
Een veelgestelde vraag en daarom leggen we het verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest graag nog een keertje uit! Een reddingsvest is gemaakt is om verdrinking te voorkomen. Wanneer je in het water terecht komt, zorgt het reddingsvest ervoor dat je op je rug, met gezicht naar boven wordt gedraaid en op deze manier blijft drijven. De luchtwegen blijven vrij en verdrinking wordt hierdoor voorkomen. 

Een zwemvest is een drijfhulpmiddel en zorgt er voor dat je blijft drijven. Een zwemvest draait je dus niet op de rug en kan geen verdrinking voorkomen. Kort gezegd: met een zwemvest aan kun je toch verdrinken. Zwemvesten zijn bedoeld voor ervaren zwemmers en zijn daarom voor kinderen pas verkrijgbaar vanaf een gewicht van 30 kg.

Zwemvleugels en drijfpakjes
Bij speelgoedwinkels zijn opblaasbare zwembandjes maar ook drijfpakjes en (opblaasbare) zwemvestjes te koop. Houdt er rekening mee dat deze drijfhulpmiddelen alleen geschikt zijn voor gebruik in een zwembad en onder ouderlijk toezicht. Laat een kind hier nooit alleen mee in of om het water. Deze middelen zijn niet geschikt voor gebruik op een boot omdat ze geen verdrinking voorkomen! Op een boot of rondom water moet een kind altijd een reddingsvest dragen. 

- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen geen verdrinking
- trek (jonge) kinderen aan boord van een boot of rondom water altijd een reddingsvest aan
 zwemvest                                  reddingsvest

9-6-2015
Gelezen in het AD: ouders onderschatten kans op verdrinking
Een helder artikel over kinderen en verdrinking in het AD van 9 juni 2015. Ouders onderschatten hoe snel en ongemerkt verdrinking gaat. Het enige wat helpt: hou ze constant in de gaten. Lees het artikel
 

8-6-2015
Het water op met kinderen: reddingsvest tips!
- kies voor jonge kinderen een vaststof reddingsvest 
- een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn drijfhulpmiddelen
- drijfhulpmiddelen zijn géén reddingsvesten en voorkomen geen verdrinking
- kies een reddingsvest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop nooit op de groei 
- test een reddingsvest in het zwembad 
- een reddingsvest vervangt nóóit ouderlijk toezicht

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons altijd mailen voor advies info@kidswatersport.nl

3-6-2015
Pit Stop Magazine Volvo Ocean Race bij iedere bestelling!
Nog maar een paar weken en dan is het zover: de Volvo Ocean Race in Nederland! Wij hebben er superveel zin in en vinden het dan ook extra leuk dat we bij iedere (reddingsvest) bestelling het speciale Pit Stop Magazine van de Volvo Ocean Race Den Haag meesturen voor extra voorpret! 1-6-2015
Volvo Ocean Race Den Haag: kinderen leren zeilen in de stad
Nog minder dan een maand dan zijn de Volvo Ocean Race zeilers in Nederland! Op 18, 19 en 20 juni maakt de Volvo Ocean Race een korte stop in Den Haag. Op zaterdag 13 en zondag 14 juni kunnen kinderen alvast kennis maken met de zeilsport. In de vijver van winkelcentrum Leidsenhage in Den Haag liggen optimistjes van de Optimist On Tour zodat kinderen onder professionele begeleiding kunnen leren zeilen in de stad! Na afloop van het het zeilen is er ook nog een Telekids Discoshow. www.volvooceanracefestivaldenhaag.nl

19-5-2015
SAIL 2015: de grootste ooit!
Eén van wat ons betreft de mooiste evenementen komt eraan: SAIL 2015. Van 19 t/m 23 augustus varen er ruim 600 schepen vanaf IJmuiden door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven in Amsterdam. SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland en het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Er is van alles te doen voor jong en oud en te genieten van al het moois dat nautisch Nederland te bieden heeft. Ga je met de kinderen naar SAIL en het water op? Vergeet dan niet een reddingsvest mee te nemen! www.sail.nl


3-5-2015
Volvo Ocean Race lespakket groep 6, 7 en 8
De Volvo Ocean Race komt naar Nederland! De langste en zwaarste zeilrace ter wereld doet Den Haag aan op 18, 19 en 20 juni 2015. Vanaf vandaag is het zorgvuldig samengestelde lespakket voor groepen 6, 7 en 8 gratis beschikbaar voor alle geïnteresseerde basisscholen in Nederland. Voor meer informatie en bestellen van het lespakket >>http://www.volvooceanracefestivaldenhaag.com/lespakket/.

20-3-2015
Nieuw van Spinlock: Cento Junior reddingsvest voor kinderen
Stel: een reddingsvest dat zo licht is dat je niet voelt dat je het draagt en waar je gewoon lekker in kunt bewegen zonder dat je er last van hebt... Goed nieuws: dat reddingsvest bestaat! Spinlock was al goed in het maken van reddingsvesten voor volwassenen en vanaf nu is het Cento Deckvest Junior voor kinderen verkrijgbaar! Een automatisch reddingsvest voor kinderen van circa 8 tot 15 jaar met een gewicht tussen de 20-50 kg. Een kinderreddingsvest met een fantastische afwerking waarbij veiligheid en comfort goed samengaan. Wij zijn fan! Het Cento Junior reddingsvest is bij Kids Watersport verkrijgbaar in blauw en roze. Meer info en bestellen.

6-3-2015
ANWB onderzoekt veiligheid op het water
De ANWB Waterkampioen deed onderzoek naar veiligheid in de watersport en stelde 1350 watersporters vragen over reddingsvesten, alcohol en veiligheidsmiddelen. Opvallend is het gebruik van reddingsvesten: van de kinderen van de ondervraagde watersporters draagt 15% nooit een reddingsvest aan boord of in de haven terwijl ze niet kunnen zwemmen (bron: ANWB) Lees het onderzoek.

5-3-2015
Juni 2015: Volvo Ocean Race in Den Haag
De deelnemende zeilboten aan de Volvo Ocean Race maken 18, 19 en 20 juni een tussenstop in Den Haag. Het Volvo Ocean Race Festival is voor grote en kleine zeebonken! Kinderen kunnen gratis zeilen, surfen, kanoën en suppen. Bovendien kom je tijdens het festival alles te weten over de watersport, de zee, de natuur en het teamwork. Een ontmoeting met of een kinderpresentatie van een echte Volvo Ocean Race-zeiler kan natuurlijk ook niet ontbreken! www.volvooceanracefestivaldenhaag.nl

29-1-2015
Nieuw in 2015: Secumar Mini en Junior reddingsvesten
Secumar brengt in 2015 twee nieuwe reddingsvesten voor kinderen op de markt. Uniek is de pasvorm van beide reddingsvesten: de ergonomisch gevormde schouderpartij geeft maximale bewegingsvrijheid en comfort. Hierdoor zijn de reddingsvesten goed geschikt voor lange vaartochten. Kinderen kunnen gerust lekker spelen en ravotten tijdens het dragen van het reddingsvest: de vesten van bestaan uit meerdere lagen en een extra sterke kindvriendelijke beschermhoes (Duo Protect). Het Secumar Mini reddingsvest is geschikt voor kinderen tussen de 15-30 kg. Het Junior reddingsvest is geschikt voor kinderen tussen de 20-50 kg. Naar de reddingsvesten.
29-1-2015
Sailing Kids in de Flavourites nieuwsbrief
Deze week besteed Flavourites extra aandacht aan webshops die zich inzetten voor een goed doel. We zijn dan ook heel blij dat ons geweldige goede doel Sailing Kids staat vermeld in de Flavourites nieuwsbrief! Lees hier de nieuwsbrief.
18-12-2014
Kerstvakantie voor Kids Watersport
Vanaf vrijdag 19 december gaan we genieten van de kerstvakantie! Natuurlijk kun je in deze periode wel gewoon een bestelling plaatsen. Bestellingen tussen zaterdag 20 december en zondag 4 januari worden gratis verstuurd vanaf maandag 5 januari. Mocht je nog iets nodig hebben (zeilen in de Carib, skiën in Oostenrijk?), bestel dan op tijd. Wij wensen je hele gezellige feestdagen en een mooi 2015!

18-12-2014
Nautische kerst op Pinterest
Zoals je misschien wel weet, zijn we dol op Pinterest! We doen er veel inspiratie op en genieten van mooie en bijzondere plaatjes. Speciaal voor de feestdagen maakten we een feestelijk "nautische kerst" pinbord. Nieuwsgierig? Check 'm hier!
13-12-2014
Team Brunel wint tweede etappe Volvo Ocean Race
Een feestje in Abu Dhabi vandaag: het nederlandse Team Brunel wint de tweede etappe van de Volvo Ocean Race! Speciaal voor deze editie van de grootste zeilrace ter wereld, ontwierp Musto het gave Future Skipper t-shirt. Bestel je het shirt voor je zoon of dochter in onze webshop? Verzenden is gratis! Bestellen
17-11-2014
Tip: Flavourites Live 2014 in Amsterdam
Het is met stip een van mijn favoriete evenementen van het jaar: Flavourites Live! Van vrijdag 21 november tot en met zondag 23 november vindt je in de Kromhouthal in Amsterdam de meest originele en bijzondere webshops op het gebied van interieur, fashion, kids en lifestyle bij elkaar. Dat betekent lekker struinen, inspiratie opdoen, shoppen en leuke webshopcollega's ontmoeten! Ik vind er vast weer veel leuks voor mijn dochters maar ook voor mijn lifestyle rubriek in Motorboot magazine. Na een dag Flavourites Live ben ik helemaal blij! Wist je dat Kids Watersport ook een Flavourites webshop is? We staan niet op Flavourites Live maar vieren het feestje wel mee met 10% korting op iedere bestelling op 21, 22, en 23 november in de webshop met kortingskode Flavourites14. Zie ik je vrijdag op Flavourites Live? Meer informatie www.flavouriteslive.nl

30-10-2014
Playshoes regenbroeken weer op voorraad!
Goed nieuws: de Playshoes regenoveralls zijn weer op voorraad! Vanmorgen werd er weer een doos vol afgeleverd. De regen(tuin)broek is ongevoerd en trek je bij een regenbui snel en gemakkelijk over gewone kleren aan. Extra handig: De overall is ook in de breedte verstelbaar d.m.v. drukknopen en groeit dus met je kind mee! Bij Kids Watersport verkrijgbaar in blauw en geel in maat 92 t/m 128 >> SHOP
7-10-2014
Stormproof regen- en buitenspeelkleding
Goed nieuws: de webshop is gevuld met nieuwe waterdichte en winddichte herfststorm-proof items van Regatta Outdoor! Praktische regen- en buitenspeelkleding gemaakt van ademend materiaal. Dat is fijn want dat betekent dus niet zweten en plakken onder je regenjas! 

4-9-2014
Volvo Ocean Race 2014-2015: unieke t-shirts voor kids!
Op zaterdag 11 oktober 2014 start de Volvo Ocean Race 2014-2015 in Alicante! Natuurlijk hoort daar ook de speciale Volvo Ocean Race kleding bij! Musto ontwierp merchandise voor dames en heren en kids! Speciaal voor deze editie van de grootste zeilrace ter wereld ontwierp MUSTO voor kids het exclusieve Future Skipper t-shirt! Dit unieke shirt is er in blauw en roze en vanaf nu te bestellen in de Kids Watersport webshop.

6-8-2014
Vakantietijd: veilig met kinderen het water op
Het is hoogzomer en we genieten volop van de vakantie. Ga je varen met kinderen? Hieronder wat handige tips voor het kiezen van het juiste reddingsvest:

* kies voor jonge kinderen een vaststof reddingsvest
* een zwemvest, drijfpakje of zwemvleugels zijn géén reddingsvesten
* kies een vest dat het beste past bij het gewicht van je kind, koop het nooit op de groei 
* test een reddingsvest in het zwembad

Wil je weten welk reddingsvest het meest geschikt is voor jouw kind? Je kunt ons altijd mailen voor advies info@kidswatersport.nl.

26-6-2014
ZOMERSALE met hoge korting!
We gaan het magazijn opruimen en dat betekent hoge korting op alle casual kleding in de webshop! Dus heb je nog iets nodig voor de zomervakantie? De fleece vesten, softshell jassen en de wind- en waterdichte jacks van Regatta en Playshoes zijn flink afgeprijsd! Naar de ZOMERSALE!
 
19-6-2014
Nieuwsbrief donderdag 19 juni 2014
Hoge zomerse kortingen, vakantietijd en FAQ: het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest. Je leest het in de nieuwsbrief van donderdag 19 juni.
17-6-2014
Hello Kitty reddingsvest weer op voorraad!
Goed nieuws! Ze waren even uitverkocht maar nu is er weer volop voorraad! Het automatisch opblaasbare Hello Kitty reddingsvest van Veleria San Giorgio is geschikt voor kinderen met een gewicht tussen de 15 en 40 kg. Het reddingsvest werkt met een Halky-Roberts 24g CO² patroon en een smeltpil. Wanneer het reddingsvest met water in aanraking komt wordt het automatisch opgeblazen. Het reddingsvest heeft aan de achterkant een geintegreerd tuigje dat overgaat in een dubbele kruisband aan de voorzijde. Het reddingvest is voorzien van reflectie, signaalfluit en een D-ring voor het vastmaken van een veiligheidslijn/lifeline. Hello Kitty bestellen

27-5-2014
Kids Watersport op Nautiqua Breukelen 2014
Op Hemelvaartsdag aanstaande donderdag organiseert Nautisch Centrum Breukelen een nautische lifestyle markt gericht op buitenleven op en rond het water. Het thema van dit jaar is biologisch en duurzaam. En wij zijn erbij met een kraam vol watersportplezier voor kids! Vanaf 11.00 tot 18.00 uur kun je op de Scheendijk in Breukelen een kijkje nemen op de jachthavens. Er zijn kramen met biologische en duurzame producten, nautische en watersportartikelen en lifestyle voor jong en oud. Natuurlijk is er lekker eten en drinken! Voor kinderen is er van alles te doen, er zijn leuke attracties en zelfs een kinderboerderij! Wanneer en waar? Op de Scheendijk 6-26, 3621 VC te Breukelen van 11.00 tot 18.00 uur. 

20-5-2014
Een zwemvest is geen reddingsvest!
We kunnen het niet genoeg zeggen: een zwemvest is geen reddingsvest! We leggen het graag nog een keertje uit. Een reddingsvest wordt in de volksmond vaak onterecht een zwemvest genoemd. Toch mag een reddingsvest absoluut niet verward worden met een zwemvest. Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest is dat een reddingsvest gemaakt is om verdrinking te voorkomen en een zwemvest doet dat niet. Een reddingsvest zorgt ervoor dat een persoon in het water op de rug wordt gedraaid zodat de luchtwegen vrij blijven en de persoon niet kan verdrinken. Een zwemvest draait je niet op de rug en voorkomt dus geen verdrinking. Een zwemvest is namelijk een drijfhulpmiddel dat er alleen voor zorgt dat je blijft drijven. Een levensreddend verschil.
20-5-2014
Kids Watersport nieuwsbrief mei 2014
Kids Watersport in de LINDA van juni, start vaarseizoen: check je reddingsvest en een nieuw zeiljack van Imhoff voor kids. Je leest het in de nieuwsbrief van mei 2014.

1-5-2014
Jonge kinderen aan boord: luiers en reddingsvesten
Luierdragende kinderen verdienen speciale aandacht als het om het dragen van een reddingsvest gaat. Draagt je kind een luier in combinatie met een reddingsvest? Trek het dan een zwemluier aan. Waarom? We leggen het je graag uit. Een normale wegwerpluier heeft drijfvermogen en kan daardoor de werking van het een reddingsvest negatief beïnvloeden. De wegwerpluier zuigt zich vol met water en neemt daardoor het drijfvermogen over van het reddingsvest. De billen gaan omhoog en het gezichtje komt in het water terecht. Het hoofdje draait niet om met mond en neus naar boven waardoor het kind kan verdrinken. Dit kan voorkomen worden door het dragen van speciale zwemluiers. Zwemluiers hebben namelijk geen drijfvermogen! Leuke uitwasbare en herbruikbare zwemluiers die je kunt gebruiken zwembroekje vind je in de webshop. Heb je nog vragen? Mail ons gerust info@kidswatersport.nl
                              

             
17-4-2014
Nieuw van Imhoff: DSX Lite zeiljas voor kids
Het Nederlandse watersportmerk Imhoff heeft goed nagedacht over het nieuwe DSX Lite zeiljack voor kinderen. Kinderen spelen en hebben daarom een zeilpak nodig waar ze makkelijk in kunnen bewegen. Het nieuwe zeiljack is gemaakt van soepel, extra sterk en ademend materiaal. De zeiljas is bij Kids Watersport verkrijgbaar in maat 128, 140, 152 en 164 in de kleur limegroen en antraciet. Bij de zeiljas is een bijpassende zeilbroek verkrijgbaar. Naar de webshop.14-1-2014
Facebook actie: kies je kleur & win!
We hebben een leuke nieuwe Facebook actie bedacht! Wat vind jij de leukste kleur? Doe mee en wie weet win jij voor je kind zo'n heerlijk warm fleecevest van Regatta in je favoriete kleur!

6-1-2014
Kids Watersport loves Pinterest
Een van onze favorieten van het afgelopen jaar was Pinterest. We deden er veel inspiratie op en genoten van alle mooie plaatjes die voorbij kwamen. Ook daar gaan we gewoon mee verder! Deze leuke tip willen we graag met je delen: van een paar saaie glazen potten maak je heel gemakkelijk hippe vazen. Deze en nog veel meer nautische DIY knutseltips vind je op ons Nautical DIY bord op Pinterest.
?
6-1-2014
2014 is begonnen!
Natuurlijk kun je ook in 2014 weer terecht bij Kids Watersport voor reddingsvesten, zeilkleding voor kinderen en nog veel watersportaccessoires meer voor op het water en in de regen. De eerste bestellingen zijn inmiddels alweer de deur uit! We wensen jou het allerbeste voor dit nieuwe jaar en hopen op een mooi watersportseizoen.
12-12-2013
GRATIS verzenden tot en met 5 januari 2014!

De laatste Kids Watersport van het nieuwe jaar is verstuurd! Tot het einde van het jaar versturen we alle kinder reddingsvesten, kinderzwemvesten en andere bestellingen gratis! Lees de nieuwsbrief. Merry Christmas!

25-11-2013
25 november 2013: start Sinterklaas Regatta!
Doe jij al mee met online Sinterklaas Race? Op maandag 25 november om 20.00 uur gaat de Sinterklaas Zeilrace van start vanuit Valencia! Je kunt mooie prijzen winnen: iedere dag verliest de pakjesboot kado's die je al zeilend uit zee kunt oppikken. De hoofdprijs is voor diegene die als eerste in Delfzijl over de finish gaat! Je kunt overstag wanneer je maar wilt: er zijn gratis apps voor Apple en Android. Inschrijven kan via de site van Virtual Regatta. De Sinterklaas Race wordt georganiseerd door de ANWB Waterkampioen, Dekker Watersport Zaandam en Virtual Regatta, de makers van de Volvo Ocean Race Game.
 
 
21-11-2013
Win een beer met zwemvest
We gaan een leuk Sinterklaas cadeau weggeven: een vrolijke beer met zwemvest! Like en deel dit bericht op Facebook met je vrienden en like Kids Watersport op Facebook. Wie weet win jij de beer! Meedoen kan tot 28 november. Heb je gewonnen? Dan zorgen wij dat de beer in een feestelijk Sint papiertje voor 5 december in huis is!
 
31-10-2013
Like & share en win wensbootjes!
Deze keer verloten we op Facebook een set papieren wensbootjes van Jurianne Matter. De wensbootjes varen uit als huwelijksbootje, geboortebootje, nieuwe-baan-bootje, verjaardagsbootje of soms als schip met geld. Je kunt er ook een originele slinger of mobile voor de kinderkamer van maken! Like en deel het winactie bericht op Facebook en like Kids Watersport op Facebook. Meedoen kan tot en met 10 november. De winnaar maken we op 11 november bekend.
29-10-2013
Winnaar Facebook regenlaarsjes actie
Bedankt voor alle leuke reacties en het delen van onze regenlaarsjes actie op Facebook! We hebben geloot en de winnaar van de regenlaarsjes is Lucy Vrede! Heb je ze niet gewonnen maar wil je die gave regenlaarsjes toch graag hebben? Met de kortingskode FB10 krijg je 10% extra korting op je bestelling bij Kids Watersport! De kortingskode is geldig tot en met dinsdag 5 november. SHOP regenlaarzen
17-10-2013
Like, share & win regenlaarzen!
Onstuimige herfstweer dus tijd voor een leuke winactie! Deze keer verloten we een paar van die gave gestreepte regenlaarzen met anker van Trentino. De laarsjes zijn gevoerd, hebben een anti-slip zool en zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 t/m maat 34. Wil je kans maken op een paar regenlaarsjes? Like en deel het winactie bericht op Facebook en like Kids Watersport op Facebook. Meedoen kan tot en met 23 oktober. De winnaar maken we op 24 oktober bekend.
8-10-2013
Uit de boot, in het bos: nieuwe regenkleding online!
De zomer is voorbij, de boot is winterklaas en staat inmiddels binnen. In de nieuwe Kids Watersport nieuwsbrief van dinsdag 8 oktober lees je meer over onze nieuwe regenkleding, een leuke regenlaarzen actie in samenwerking met Sailspecials en tippen we je onze Pinterest prikborden.
27-8-2013
Motorboot Ladies Day 7 september
Zaterdag 7 september is het Ladies Day aan boord van de Motorboot tijdens de HISWA te water in Amsterdam! Alle vrouwelijke motorbootvaarders zijn uitgenodigd voor een gezellige ontmoeting met de VaarVrouw-redactie! Ellen van Kids Watersport is er ook bij! Er staat een drankje & hapje en een leuke goodie-bag klaar. Je vindt Motorboot aan de steiger bij stand J10.
27-8-2013
S A L E !
Praktische fleece, softshells en (regen)jassen. De laatste maten van artikelen die niet meer terugkomen in de shop vind je nu met flinke korting onder de gele 'laatste stuks' knop. Heb je mazzel en zit de juiste maat er nog bij dan profiteer je van korting tot soms wel 70%! Dus snel even kijken...
17-7-2013
Motorboot poll: kinderen moeten altijd een reddingsvest aan
'Op wat voor boot je ook vaart, kinderen moeten aan boord altijd een reddingsvest aan.' Ben jij het eens met deze stelling of vindt je het onzin en waarom dan wel? Heb je een foto die je standpunt verheldert, zet die er dan bij. Wellicht vindt je je reactie terug op de pagina ‘Schipperen’ in het maandblad Motorboot. Je reactie kun je kwijt op de Facebook pagina van Motorboot.
17-7-2013
Kids Watersport op Happy Mom: veilig varen
Het is zomer en daarom genieten we volop op het water. www.happymom.nl besteed op haar website aandacht aan veilig varen met kinderen, met medewerking van Kids Watersport.
17-7-2013
Kids Watersport nieuwsbrief zomer 2013
Onze zomerse nieuwsbrief met het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest. En flinke korting op laatste stuks in de shop! Lees hier de nieuwsbrief
13-5-2013
Een nieuwe blog voor Shesails.nl: ZOET
Zij houdt van zoet, hij van hartig. Hoe dat komt is onbekend. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Ik geef toe, zo'n uitzondering ben ik niet. Ik ben er dol op... Lees meer
11-3-2013
Een nieuwe blog op She Sails: Sailing Kids
Sailing Kids in het zonnetje. Een nieuwe blog van Ellen op www.shesails.nl
28-2-2013
Nieuwsbrief donderdag 28 februari 2013
Met de start van de HISWA aanstaande woensdag komt ook voor Kids Watersport het watersportseizoen steeds dichterbij! De shop is aangevuld met nieuwe Regatta Outdoor kleding en Sailing Kids is kandidaat Kroonappel en heeft stemmen nodig. Je leest het in de nieuwsbrief van donderdag 28 februari 2013.
23-1-2013
She Sails voor zeilchicks
She Sails is een nieuw netwerk voor zeilende ladies. Fanatiek of niet fanatiek, als je het maar leuk vindt! Ellen blogt voor She Sails, de eerste blog over zeilmeisjes lees je hier...
20-12-2012
Kids watersport nieuwsbrief dinsdag 18 december 2012
Wensbootjes, EHBO in Motorboot en een kerstwens! De nieuwe Kids Watersport nieuwsbrief lees je hier!
11-12-2012
Nieuw bij Kids Watersport: Wensbootjes van Jurianne Matter
De vrolijke papieren wensbootjes van Jurianne Matter zijn nieuw bij Kids Watersport. Deze originele bootjes passen bij iedere bijzondere gelegenheid. Het eerste papieren bootje van Jurianne was een ‘vaarwel’bootje dat ze maakte voor het afscheid van een vriendin die een hele lange reis ging maken. Ze ontdekte dat deze bootjes bij allerlei bijzondere momenten passen. Tenslotte zijn wij allemaal (kleine) kapiteins en is ons leven een spannende reis, met onbekende bestemmingen en interessante ontdekkingen! Het schrijven en vouwen van een bootje kost je 3 minuten! In een verpakking vind je een duidelijke werkbeschrijving en 8 verschillende bootjes waarvan 4 kleine en 4 grote. Wensbootjes kopen

15-11-2012
Win een gesigneerd shirt door Lobke Berkhout en Evi van Acker!
Afgelopen dinsdag hadden we in de stand van Magic Marine op de watersport vakbeurs METS een leuke ontmoeting met twee bijzondere zeilmeiden! Lobke Berkhout en Evi van Acker hebben allebei een fantastische prestatie geleverd op de Olympische Spelen en wonnen er brons. Speciaal voor Kids Watersport hebben de meiden een shirt van Magic Marine gesigneerd. Dit bijzondere shirt kun jij winnenMail ons en vertel wie en waarom volgens jou dit shirt verdient. Meedoen kan t/m 28 november. 

15-11-2012
Kids Watersport nieuwsbrief donderdag 15 november 2012
Leuke Sint kado tips en een gave winactie: win een gesigneerd shirt door Lobke Berkhout en Evi van Acker. Lees de nieuwsbrief.
5-11-2012
EHBO cursus kinderen aan boord in 2013
Varen met kinderen is leuk! Wanneer het dan een keer misgaat is het goed om te weten wat je kunt doen om eerste hulp te verlenen. Op het water is profesionele hulp immers vaak niet direct in de buurt. Op zaterdag 2 en zaterdag 9 februari 2013 organiseert Kids Watersport in samenwerking met Safety First Kapelle de EHBO cursus kinderen aan boord en rondom water. In de cursus folder vind je alle informatie. Aanmelden kan via info@kidswatersport.nl 
29-10-2012
Doe mee en win: nautische regenlaarzen bij Boyslabel
Boyslabel is een verzamelsite met de leukste tips voor ouders van zoons. In samenwerking met Boyslabel geeft Kids Watersport een paar stoere regenlaarzen voor je kind kado! Wil je kans maken? Vul dan het formulier in op www.boyslabel.nl of  ‘like & share’ het bericht van deze winactie op de Boyslabel Facebook pagina. De winnaar is inmiddels bekend en heeft de regenlaarsjes toegestuurd gekregen!
16-10-2012
Kids Watersport nieuwsbrief dinsdag 16 oktober 2012
Onderhoud van zeilkleding, warme fleece en Kids Watersport op Pinterest. Je leest het in de nieuwe nieuwsbrief.
16-10-2012
Nieuw bij Kids Watersport: thermo fleece onderkleding
We hebben weer iets nieuws toegevoegd aan het Kids Watersport assortiment! Wanneer kinderen buiten actief bezig zijn en tussendoor stil staan of even gaan zitten, koelen ze af. Een goede onderlaag zoals de nieuwe fleece set van Regatta zorgt ervoor dat het lichaam niet snel afkoelt en dat vocht zoals zweet snel wordt afgevoerd. Hierdoor krijgt je kind het niet koud en blijft het lekker warm! De Regatta Fleece Set voor kinderen bestaand uit een broek en een trui in de kleur zwart. Fleece is warm, slijtvast, isolerend, sneldrogend en draagt comfortabel. Je draagt de fleece set onder een regenpak, zeilpak maar ook ski-pak. Of gewoon lekker thuis!
1-10-2012
Gezocht: oude (kinder)zwemvesten voor een goed doel
Wil je iets nuttigs doen met een oud zwemvest? Stichting Veelkleurige kansen is op zoek naar gebruikte zwemvesten voor kinderen maar ook naar volwassen maten. De zwemvesten worden gebruikt door kinderen in de binnenlanden van Suriname die met de boot naar school worden gebracht. Dit is niet zonder risico omdat niet alle kinderen kunnen zwemmen. Meer informatie en vragen www.veelkleurigekansen.nl
25-9-2012
Kids Watersport nieuwsbrief dinsdag 25 september 2012
Shoppen in de jachthaven van IJburg, onze favoriete streepjes en warme handen in de herfst met Gill! Nieuwsgierig? Je leest het hier!
25-9-2012
Lekker shoppen in de haven: zaterdag 30 september
Op zondag 30 september is er weer een Sunday Market in de gezellige jachthaven van IJburg. Een fantastisch mooie plek voor onze shop en daarom is Kids Watersport er natuurlijk bij! De markt begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. Meer info en een routebeschrijving vind je op www.sundaymarket.nl
11-9-2012
Kids Watersport nieuwsbrief woensdag 12 september 2012
De Nationale Motorbootdag 2012 en een mooie Imhoff aanbieding in de Kids Watersport nieuwsbrief van woensdag 12 september. Lees hier de nieuwsbrief.
9-9-2012
Kleurwedstrijd Motorbootdag
Doe mee met de Motorbootdag kleurwedstrijd en maak kans op een mooie prijs! Je kunt hier de speciale Motorbootdag kleurplaat downloaden en daarna uitprinten. Kleur, versier en maak er iets moois van. De kleurplaat kun je inleveren in de Kids Watersport stand op de Motorbootdag op 15 september. Download de kleurplaat
9-9-2012
Kids Watersport op de Motorbootdag 15 september 2012
Het blad Motorboot organiseert zaterdag 15 september de 2e editie van de Nationale Motorbootdag. De Nationale Motorbootdag wordt een informatieve en interactieve dag voor zowel toekomstige, beginnende als doorgewinterde motorbootvaarders. Ook Kids Watersport is aanwezig met leuke activiteiten voor kids en informatie voor ouders en grootouders over het gebruik van reddingsvesten en veiligheid aan boord. Toegang tot de Motorbootdag is gratis www.motorbootdag.nl
19-7-2012
Kids Watersport nieuwsbrief donderdag 19 juli 2012
Vakantietijd! Een nieuwe nieuwsbrief met een leuke winactie van Eyetribe zonnebrillen en een superaanbieding van Imhoff. Je leest het allemaal hier
17-7-2012
Drijvende Eyetribe zonnebrillen uit Australie
Toen we de Eyetribe Squids zonnebrilletjes zagen wisten we het meteen: deze kinderzonnebrillen zijn helemaal Kids Watersport! Ze blijven namelijk drijven! Natuurlijk is dat hartstikke handig, voorals als jullie veel aan boord of rond het water te vinden zijn! Naast praktisch zijn ze ook nog eens heel leuk en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. De zonnebrillen beschermen de oogjes van je kind met de hoogste UV factor. De Mini Squids zijn geschikt voor kindjes van 0 tot circa 3 jaar. De Squids zijn voor kinderen vanaf 3 tot circa 10 jaar oud. De zonnebrillen worden geleverd in een mooi hoesje en met een draagbandje. Naar alle Eyetribe zonnebrillen
17-7-2012
nieuwe waterattractie: Kids Marina in Rotterdam
Dagje uit in de zomervakantie? Wij tippen je graag de nieuwste waterattractie van Rotterdam, Kids Marina. De Kids Marina opent op 21 juli a.s. in de grootste havenstad van Europa. In de Kids Marina kunnen kinderen zelf het havengevoel ervaren als kapitein van een politieboot, havendienstboot, cruise schip of zelfs een containerschip! Kinderen kunnen de bootjes zelf besturen en worden aangedreven door een electromotor. Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester. Vanzelfsprekend krijgen de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aan www.kidsmarina.nl
17-7-2012
Veilig en vrolijk op vakantie met Sonpakkie
De UV werende kleding van het nederlandse merk Sonpakkie is nieuw bij Kids Watersport. De vrolijk gekleurde zwemkleding biedt de allerhoogste bescherming tegen de zon met een factor van 80 UPF. De Sonpakkie UV kleding is er voor kinderen vanaf circa 6 maanden t/m maat 140. Met de aankoop van een Sonpakkie steun je de KWF Kankerbestrijding. naar alle Sonpakkies
3-7-2012
Nieuwsbrief dinsdag 3 juli 2012
Veilig in de zon met UV kleding van Sonpakkie, Bouw je eigen zeilboot, shoppen in de haven van IJburg en vakantietips in de nieuwsbrief van dinsdag 3 juli 2012
18-6-2012
Voordeelcoupons in de ANWB Wateralmanak 2012 deel 2
De ANWB Wateralmanak bestaat 100 jaar en om deze mijlpaal te vieren vind je in de Wateralmanak deel 2 van 2012 een heleboel leuke voordeelcoupons. Kids Watersport viert het feestje natuurlijk mee en geeft korting kado! De Wateralmanak 2012 bevat de meest recente informatie over de Nederlandse en Belgische vaarwegen en is onmisbaar voor aan boord! De Wateralmanak editie met de voordeelcoupons is verkrijgbaar bij Dekker Watersport.
21-5-2012
Nieuwsbrief woensdag 16 mei 2012
Nieuw bij Kids Watersport zijn de Turn Safe reddingsvesten van Besto. Deze reddingsvesten voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat je kind nog sneller draait wanneer het in water terecht komt. Wij zijn klaar voor de zomer met nieuwe UV zwemkleding en zonnebrillen van Julbo! De kinderen aan boord Vaargids is een leuk boek voor watersportende ouders. Je leest het in de nieuwsbrief van woensdag 16 mei.
24-4-2012
Nieuwsbrief maandag 23 april 2012
Regatta met korting, kies het juiste reddingsvest en bijzondere zeiltassen in de nieuwe Kids Watersport nieuwsbrief van maandag 23 april 2012. Lees de nieuwsbrief
4-4-2012
Nieuw in het assortiment: Regatta Outdoor kinderkleding
Praktische, makkelijke en sportieve kleding die je kind droog en warm houden als het nodig is. Wij zijn blij met de kinderkleding van Regatta Outdoor in het Kids Watersport assortiment. Naast praktisch en leuk is de kleding betaalbaar en dat is mooi meegenomen natuurlijk! Er zijn regenjassen, regenbroeken en warme fleece- en sofshell jassen. Geschikt voor aan boord maar ook om in buiten te spelen.
27-3-2012
Nieuwsbrief maandag 26 maart 2011
EHBO cursus kinderen en water, nieuwe Helly Hansen kinderzeilkleding en een winactie van Chocstar. Je leest het in de nieuwe nieuwsbrief...
1-3-2012
EHBO workshop kinderen aan boord
Kids Watersport en Safety First bieden op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart een speciale EHBO workshop aan gericht op kinderen aan boord en op en rondom water.

Tijdens de 4 uur durende workshop wordt je op een praktische en leuke manier wegwijs gemaakt in het verlenen van eerste hulp aan kinderen. Een belangrijk onderdeel tijdens de workshop is het leren reanimeren van kinderen. Want wat doe je als een kind in het water is gevallen?

De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de EHBO workshop:
• Reanimatie en verdrinking
• Oververhitting en onderkoeling
• Kneuzing, verstuiking, botbreuken
• Wondjes en verzorging
• Hersenschudding
• Zeeziekte

Verder wordt aandacht besteed aan veiligheidsmiddelen aan boord, zoals reddingsvesten maar ook communicatiemiddelen. Je krijgt praktische tips en na afloop van de workshop is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Vanzelfsprekend is de workshop ook goed toepasbaar in- om het huis of als je aan of in de buurt van water woont.

Informatie
Data workshop: vrijdag 30 maart van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 31 maart van 09.30 tot 13.30

Locatie: Dekker Watersport, Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV in Zaandam (parkeren is gratis)

Kosten: de workshop is nieuw en ter introductie bedragen de kosten voor deelname op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart € 30,00 i.p.v. het normale tarief van € 60,00. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee met iets lekkers. Tijdens de workshop van zaterdag 31 maart is dit inclusief soep en broodjes. Mocht het nodig zijn dan worden
er extra workshop data toegevoegd.

Aanmelden en inschrijven
Aanmelden voor de workshop kan via info@kidswatersport.nl Na je aanmelding krijg je een bevestiging met daarbij de factuur. Wil je meer weten of heb je vragen? Je kunt ons mailen of bellen op 06-81876063. 

Sailing Kids
Per deelnemer wordt € 5,00 gedoneerd aan Stichting Sailing Kids. Deze stichting organiseert kosteloze zeilvakanties voor ernstige zieke kinderen en hun familie.

Over Safety First
Safety First verzorg opleidingen op het gebied van Eerste Hulp, reanimatie, AED en Bedrijfshulpverlening (BHV). Cursisten die een opleiding volgen bij Safety First worden opgeleid volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en het Nederlands instituut voor bedrijfshulpverlening (NIBHV). Naast het organiseren van cursussen heeft Safety First drie webwinkel waar evacuatiemiddelen en verband- en hulpmiddelen verkrijgbaar zijn (www.hippepleister.nl en www.evacuatietouw.nl)

Voor watersportverenigingen- en clubs
Vind je het leuk om voor je watersportvereniging - of club een EHBO workshop te organiseren op lokatie? Dat kan. Neem hiervoor contact op met Ellen Groenveld van Kids Watersport via ellen@kidswatersport.nl of Judith Koolen van Safety First via info@ehbovoorjou.nl 

PRINTVERSIE
21-2-2012
Nieuwsbrief dinsdag 21 februari 2012
Win een waterdichte beschermhoes voor je iPhone, Strepen voor jezelf en de Vrouw aan Boord meet&greet op 14 maart a.s. Je leest het in de nieuwe nieuwsbrief.
2-2-2012
Win een Julbo Looping kinder zonnebril bij Hip & Hot Magazine
Als je over een iPad beschikt dan kun je nu het nieuwe Hip & Hot Magazine downloaden. Een leuk leesbaar en mooi vormgegeven online magazine met als thema Waanzige Winter. In samenwerking met Hip & Hot geven wij een Julbo Looping zonnebril voor baby, peuter of kleuter weg! Handig voor op wintersport maar ook als het straks weer zomer in Nederland wordt. Wil je winnen? Download het Hip & Hot Magazine op je iPad en scrol naar de Winnen pagina. Daar lees je wat je moet doen om kans te maken.
30-1-2012
Leuke aanbieding voor Godevaert lezers
Een leuke actie exclusief voor lezers van Godevaert Magazine! Bij aankoop van een Streep&Co. longsleeve shirt krijg je een wit broekje kado! Gebruik hiervoor de code GDV1201 tijdens het bestelproces. Deze actie geldt tot 2 april 2012. Lees hier meer over deze actie.
17-1-2012
Nieuwsbrief dinsdag 17 januari 2012
Zonnig zeilen zonder zeilpak, sneeuwpret en goed nieuws van Imhoff! Je leest het in de nieuwsbrief van dinsdag 17 januari 2012.
17-1-2012
Sneeuwpret! Baby- en kinderzonnebrillen van Julbo
Julbo heeft speciale baby- en kinderzonnebrillen die de oogjes van je kind beschermen tegen het felle licht van zon en sneeuw. Het fijne van deze brilletjes is dat ze onbreekbaar zijn en heel handig, aan twee kanten te dragen! De brillen zijn geschikt voor kindjes van 0 t/m 4 jaar en verkrijgbaar in leuke kleuren voor jongens en meisjes. Je kunt kiezen uit 3 maten, de Looping I, II en III. De zonnebril wordt geleverd met een draagbandje en opbergzakje.
12-1-2012
Reminderz Magazine kado bij je bestelling
Reminderz magazine is een glossy magazine op handzaam A6 formaat met een selectie van 20 leuke webwinkels en hun bijzondere produkten. Editie 21 van Reminderz Magazine heeft als thema "de leukste winkels gericht op kids". Je krijgt het Reminderz Magazine bij je bestelling kado!
12-1-2012
Nieuw van Imhoff: DXL Lite kinder zeilkleding
Het Nederlandse watersportmerk Imhoff besteed bij de productie van zeilkleding veel aandacht aan details, ademend vermogen, waterdichtheid, vochtafvoer en het tapen van de naden. Nieuw in de Imhoff collectie zijn de Junior DXL Lite zeiljas en Junior DXL Lite zeilbroek. De DXL Lite zeilkleding is ademend, waterdicht, comfortabel en supersoepel. De zeiljas is verkrijgbaar in de kleuren rood en antraciet, de bijpassende zeilbroek in de kleur antraciet.
15-12-2011
Win een boompje!
Je kent het misschien wel, wat geef je iemand die alles al heeft? Wij tippen je graag www.geefeenboompje.nl Je vindt er voor iedere feestelijke gelegenheid een speciaal boompje. Het boompje van jouw keus wordt in een mooie, duurzame verpakking voorzien van je persoonlijke boodschap en bezorgd op ieder adres in Nederland en Belgie. Een origineel en groen kado waar je ook nog eens een goed doel mee steunt: van elk verkocht boompje gaat € 0,50 naar Stichting Nature for Kids.

De appelboom staat symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Een toepasselijk kado voor Kerst. Wil je kans maken op een appelboompje
? Mail ons wie en waarom volgens jou dit appelboompje verdient en maak kans! Wij zorgen er voor dat deze persoon het boompje voor Kerstmis krijgt toegestuurd.
15-12-2011
Nieuwsbrief donderdag 15 december 2011
Een nieuwe nieuwsbrief in je inbox! Met gratis verzenden, win een boompje en 60% korting op Marinepool. Lees hier de nieuwsbrief van donderdag 15 december 2011.
9-12-2011
Marinepool uitverkoop: 50% korting
Marinepool gaat plaats maken voor een ander zeilmerk! Daarom krijg je nu 50% korting op alle Marinepool zeilkleding en casual kinderkleding.
9-12-2011
Zondag 11 december live briefing LEG 2 Volvo Ocean Race Game
A.s. zondag, 11 december is de start van etappe 2 van de Volvo Ocean Race. Zes schepen starten dan voor een lange etappe van Kaapstad, Zuid -Afrika naar Abu Dabhi, V.A.E. over maar liefst 5430 nautische mijlen. Sinds de vorige editie in 2008-2009 is er naast de normale race ook een virtuele race. Hier doen op dit moment maar liefst 120.000 zeilers wereldwijd aan mee. Circa 10.000 is hier van Nederlands. De vorige editie is gewonnen door een Nederlander! De Volvo Ocean Race Game is ontwikkeld door het nederlandse gamebedrijf UnitedGames. Marijn Harinck van United Games geeft zondag een exclusief kijkje achter de schermen van de VOR game. Marijn beantwoord vragen en geeft tips&tricks voor de 2e etappe. Wat is de snelste koers? Hoe om te gaan met de weersystemen tijdens de etappe? Dit doet Marijn in de winkel van Dekker Watersport in Zaandam. De briefing is zondag 11 december van 10.30 tot 11.30. De start van de 2e etappe is om 13.00. Dekker Watersport is zondag van 10.00-17.00 geopend voor zijn jaarlijkse koopzondag. Meer informatie op www.dekkerwatersport.nl
24-11-2011
Win een avontuur!
Soms komen we parels tegen die we graag met je willen delen... Zoals dit prachtig vormgegeven scheepsjournaal van Circus Patz waarin kinderen zelf de hoofdrol spelen. Samen met Kapitein Klots en scheepspoes Gerrit beleven ze de meest wonderlijke avonturen als ze op ontdekkingsreis langs de Avontureneilanden gaan. Een prachtig lees- en voorleesboek voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 9 jaar. Leuk om cadeau te doen of mee te nemen aan boord! Bij het boek worden een full colour Zeekaart en Windkaartjes meegeleverd. Op www.circuspatz.nl vind je meer informatie en verkoopadressen. Wil jij kans maken op dit mooie boek t.w.v. € 19,95? Vertel ons dan nog een titel uit de Circus Patz boeken collectie. Mail je anwoord en wie weet ga jij samen met je kind(eren) op avontuur! Meedoen kan tot 1 december.
De winnaar van het boek is inmiddels bekend. Marjolein uit Delft krijgt het boek toegestuurd, gefeliciteerd!
24-11-2011
Nieuwsbrief donderdag 24 november 2011
Win een avontuur, de Hint van Sint, Henk de Velde signeert en 50% korting op Marinepool! Je leest het in de nieuwe nieuwsbrief!
21-11-2011
Nieuwe fotowedstrijd: Kinderen in de regen
Een frisse neus halen op het strand of bos en daarna opwarmen met warme chocomel... Ook in de herfst en winter is er genoeg leuks te beleven! De nieuwe fotowedstrijd heeft als thema "kinderen in de regen". Mail ons je leukste regenfoto. Je foto wordt geplaatst op de website en Facebook en je maakt kans op de Kids Watersport kadobon van € 25,00! Foto's insturen kan tot 1 maart 2012.
30-10-2011
Winnaar Kinderen en Watersport fotowedstrijd
Stevig ingepakt staat Elke (3) aan het roer van de boot van opa en oma. Met deze foto wint Monique de Kinderen en Watersport fotowedstrijd! Monique wint de Kids Watersport kadobon van € 25,00, gefeliciteerd! Bekijk hier alle inzendingen en de winnende foto.
27-10-2011
Nieuw in het assortiment: BOGS kinderlaarzen
De BOGS kinderlaarzen zijn gemaakt van 7mm neopreen waardoor de laarzen 100% waterdicht zijn en de voeten van je kind warm blijven tot -30. De laarzen ondersteunen de voeten van je kind door de Europese leest en zijn daarom geschikt voor dagelijks gebruik. De uitneembare binnenzool met perforatiegaatjes zorgt ervoor dat zweetvoeten voorkomen worden. De laarzen hebben een sterke rubberen anti-slip zool met zelfreinigend profiel en geeft niet af. Door de handvaten kunnen de laarzen makkelijk aangetrokken worden. Ideaal voor in de regen, sneeuw, wintersport of op de boot! Verkrijgbaar in maat 25 t/m 36.
27-10-2011
Nieuwsbrief donderdag 27 oktober 2011
Nieuwe kinderlaarzen van Bogs in het assortiment, bretonse strepen op de Jonge Gezinnenbeurs en de winnende foto van de Kinderen en Watersport fotowedstrijd. Lees het allemaal in de nieuwsbrief...
12-10-2011
Nieuwsbrief woensdag 12 oktober 2011
Tijd voor regenkleding, 66º North uit IJsland en klik & win een Flavourites agenda. Lees het in de nieuwsbrief van woensdag 12 oktober 2011.
28-9-2011
Nieuwsbrief woensdag 28 september 2011
60% SALE, een geweldig zeilweekend in Friesland en een leuk testverslag van de Bibetta Ultrabib. De nieuwsbrief van woensdag 28 september 2011 lees je hier...
22-9-2011
Bikkeltocht zeilweekend 7-8-9 oktober 2011
Nachtzeilen op het Gaastmeer, wedstrijdjes, speurtocht, kampvuur... Het Blauhuster Bikkeltocht zeilweekend georganiseerd door de ANWB Waterkampioen is voor stoere kids en hun vader of moeder. In het weekend van 7, 8 en 9 oktober beleef je spannende avonturen in Friesland en kun je ervoor kiezen om op een Polyvalk of een Randmeer slapen. Omdat het koud kan zijn op en aan het water in de herfst, adviseren we je om goede zeilkleding mee te nemen. Deelnemers aan de Bikkeltocht krijgen 20% korting op een bestelling via de website.
Meer informatie over dit leuke zeilweekend lees je hier...
23-8-2011
Eefje test de Bibetta zeilslab
Roos reageerde op de oproep in de Kids Watersport nieuwsbrief van juli. Zij wilde graag met haar dochter Eefje van 11 maanden de Bibetta Ultrabib slab testen. En we verklappen het alvast... met positief resultaat! Lees hier het testverslag van Roos... met foto's van Eefje!
21-7-2011
Van Nautickids naar Kids Watersport
Nautickids heefte een nieuwe naam en is vanaf nu Kids Watersport! Je leest er alles over op de speciale een-nieuwe-naam-voor-nautickids pagina.
17-7-2011
Nieuw: geef een vriend(in) korting kado!
Als dank voor je bestelling kreeg je in je Kids Watersport pakket altijd een leuke kortingsbon kado voor extra korting op je eerstvolgende bestelling. We hebben een nieuwe kortingsbon! Natuurlijk met korting voor jezelf maar nieuw is dat je nu ook een kadobon krijgt die je kado kunt geven aan een vriend of vriendin! Een leuke manier om ook anderen kennis te laten maken met Kids Watersport!
12-7-2011
Win een Bench fleece voor jezelf op Libelle.nl
Een leuke actie van Libelle.nl in samenwerking met Dekker Watersport! Vertel jouw favoriete zomeroutfit en maak kans op een heerlijk zacht en warm fleece vest van Bench. Comfortabel voor aan boord en fijn voor frisse zomeravonden! Lees meer...
8-7-2011
Nieuwsbrief vrijdag 8 juli 2011
Alles over praktische artikelen voor aan boord als je vaart met jonge kinderen en een super reddingsvest aanbieding in de nieuwsbrief van vrijdag 8 juli 2011! Lees de nieuwsbrief...
7-7-2011
Nieuw: handige en veilige zwemluiers
Wij adviseren altijd om je kind een zwemluier aan te trekken in combinatie met een reddingsvest. Een zwemluier heeft namelijk geen drijfvermogen waardoor het de werking van een reddingsvest nooit negatief zal beinvloeden. Van Milagrow vonden wij handige en leuke zwembroekjes die je prima kunt gebruiken als zwemluier voor een veilige combinatie met een reddingsvest. De zwembroekjes lekken niet, zijn duurzaam, milieuvriendelijk, uitwasbaar en drogen snel. Wanneer je kindje heeft gepoept of geplast kan het zwembroekje worden geleegd, uitgespoeld en weer aangetrokken. Door de klittebandsluiting is het broekje makkelijk aan- en uit te trekken. De zwemluiers zijn verkrijgbaar in hip roze voor nautic girls en oceaan blauw voor nautic boys van 6 tot circa 18 kg en kosten € 11,95 per stuk.

5-7-2011
Praktisch voor aan boord: geen geknoei met de zeilslab
Nieuw in het assortiment van Kids Watersport is de neoprene Ultrabib slab van Bibetta. De zeilslab van Bibetta is gemaakt van wetsuit neopreen en is handig voor als je vaart met kleine kinderen. Sneldrogend, absorberend, duurzaam en comfortabel. De praktische eigenschappen van neopreen maken de Bibetta slab ideaal om mee te nemen aan boord. De slab heeft een wegvouwbare pocket waarin gemorst eten en drinken wordt opgevangen. Na gebruik spoel je de slab uit en rol je 'm op tot een klein pakketje. Bibetta slab blue bubbles € 8,99
24-6-2011
Regenkleding bij Nautickids
In het assortiment van Nautickids vind je praktische regenkleding. Van simpele regenjasjes om de eerste regendruppels mee op te vangen tot comfortabele en ademende regenkleding van Helly Hansen waar je kind evengoed fijn in kan buiten spelen of droog en warm blijft tijdens het varen.
16-6-2011
Sailing Kids wint DAME donatie
Goed nieuws voor Stichting Sailing Kids! Sailing Kids (SK) ontvangt de DAME (Design Award METS) donatie 2011. Het goede doel is door het METS Tentoonstellings Comité gekozen uit de zeven aanvragen die binnenkwamen na de oproep tot aanmelding. Lees meer...
26-5-2011
Nieuwsbrief donderdag 26 mei 2011
De Nautickids nieuwsbrief is uit! Lees alles over de meet&greet koopavond, zeezeilen voor Kika en de nieuwe UV kleding in het assortiment. 
23-5-2011
Nautickids koopavond donderdag 9 juni a.s.
Webwinkelen is leuk en praktisch maar graag ontmoeten we jullie ook in het echt!
Op donderdag 9 juni van 17.00 tot 21.00 uur organiseert Nautickids een meet&greet koopavond in samenwerking met Dekker Watersport in Zaandam.

Live shoppen met korting en leuke ontmoetingen aan de koffietafel! Deze avond krijg je 20% korting op de nieuwe zomercollectie casual kinderkleding van o.a. Gaastra en North Sails en 10% korting op reddingsvesten en technische zeilkleding. Je kunt deze avond ook je eigen zomeroutfit shoppen want Dekker Watersport doet ook mee met 20% korting op de casual kleding voor volwassenen! De kortingen gelden alleen voor de koopavond en niet in de webwinkel.

Lees hier de uitnodiging en meer informatie over de Nautickids koopavond. Vragen? info@nautickids.nl
17-5-2011
Win Dubarry bootlaarzen
De nieuwe Nautique is uit! In dit tweede nummer van 2011 vindt je mooie reportages, prachtige beelden maar ook leuke lezersacties! Nautickids geeft samen met Nautique twee paar Dubarry Pond bootlaarzen weg! Je kunt kans maken op de laarsjes door te schrijven of te mailen, meer informatie vindt je op www.nautique.nl 
1-5-2011
Win een Streep&Co. sjaal op Libelle.nl
Met trots presenteren wij de nieuwe Ladies Stripe collectie van Streep&Co.! De dames collectie is net zoals de kinder- en babykleding gemaakt van zacht biologisch katoen en is duurzaam geproduceerd. Naast de sjaals is er een tuniek en een longsleeve shirt. Bretonse strepen zijn tijdloos en altijd leuk. Mocht je niet van strepen houden... het tuniekje, shirt en sjaal zijn ook in uni kleuren verkrijgbaar. De collectie is verkrijgbaar in maat S, M en L. De L is ook geschikt voor dames met maat XL.

De nieuwe Streep&Co. collectie vieren we met een leuke mail en winactie samen met Libelle! Ga hiervoor naar de website van Libelle en vul het wedstrijdformulier in. Wie weet win jij 1 van de 5 Streep&Co. Ladies Stripe sjaals! Meedoen kan tot 20 mei 2011.

De Streep&Co. Ladies Stripe collectie is verkrijgbaar bij Nautickids. Libelle lezeressen profiteren van extra voordeel met de speciale kortingskode op www.libelle.nl. Vul de kortingskode in tijdens het bestelproces en je krijgt 10% extra korting op de Streep&Co. Ladies Stripe collectie! Je vindt de Ladies Stripe collectie onder bij "Collectie" en dan "Voor jezelf".
21-4-2011
Bouw je eigen boot!
Met een lege shampoofles kun je meer als je denkt! Maike van www.orangefarmhouse.nl tipte ons een leuk idee, een bootje gemaakt van een shampoofles! Om zelf te maken of te koop. Have fun!
18-4-2011
Nieuw! Virtuele rondleiding
Een webwinkel is prachtig maar af en toe mist toch het echte klantencontact! Gelukkig hebben we daar 1x per jaar de HISWA voor maar nog liever spreken we jullie toch nog wat vaker. Nieuw op de website is de virtuele rondleiding. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden!
12-4-2011
Kinderen en watersport fotowedstrijd 2011
Ook dit vaarseizoen kun je de allerleukste en liefste foto's van je eigen nautic kid(s) aan boord, op, in of rondom het water insturen voor de fotowedstrijd. Je foto wordt geplaatst op de website en je maakt kans op het winnen van een Nautickids kadobon! Je kunt je foto mailen tot 1 oktober 2011. Vermeld bij de foto de naam en leeftijd van je kind en de plek waar de foto gemaakt is. 
8-4-2011
North Sails kinderkleding online
De North Sails kinderkleding is bij Nautickids verkrijgbaar in maat 104 t/m maat 140 en staat vanaf nu op de website!
25-3-2011
Waterkampioen lezersvoordeel bij Nautickids
Het thema van de nieuwe ANWB Waterkampioen is "Redden en gered" worden. Dit nummer staat in het teken van veiligheid op het water maar ook wat te doen als het mis gaat. In aansluiting op het "Redden en gered" thema nummer profiteren lezers van de Waterkampioen van speciaal voordeel bij Nautickids! Met de kortingskode uit het blad krijgen lezers 10% extra korting op de aankoop van een reddingvest.
10-3-2011
Handige meteocenter app voor watersporters
Een onmisbare bron van informatie voor iedere watersporter met een IPhone of IPad! Dekker Watersport heeft onlang een veelzijdige en handige App geintroduceerd. De iCatalogus App beschikt over een compleet meteocenter met actuele weerkaarten, KNMI weerberichten, marifoonberichten, navtex, windverwachting en getijden informatie. Naast het weercenter beschikt de App over het complete assortiment van Dekker Watersport en de actuele aanbiedingen. Bijna iedere jachthaven beschikt tegenwoordig over WIFI dus je kunt op ieder geschikt moment door de App bladeren. De iCatalogus App van Dekker Watersport is GRATIS te downloaden in de App store en is geschikt voor zowel de iPhone als IPad. www.dekkerwatersport.nl info@dekkerwatersport.nl
9-3-2011
Mail en win een Julbo Looping kinder zonnebril
Een aanrader voor iedere liefhebber van wintersport! Leden van de Nederlandse Ski Vereniging krijgen het Wintersport Magazine iedere maand in de brievenbus. Ben je geen lid, geen probleem. Het Wintersport Magazine is bij iedere boekhandel los verkrijgbaar. Samen met het Wintersport Magazine hebben wij een leuke mail & win actie bedacht! Mail voor 15 april naar prijsvraag@wintersport.nl o.v.v. Julbo kinderzonnebril en maak kans op het winnen van een Julbo Looping zonnebril! De Looping zonnebrillen van Julbo bieden optimale en noodzakelijke bescherming voor de oogjes van je baby, peuter of kleuter in de zon. De zonnebril heeft geen vaste boven- en onderkant waardoor het aan beide kanten makkelijk is op te zetten. De veren zijn onbreekbaar, helemaal door te buigen en hebben geen scharnieren zodat er geen vingertjes tussen kunnen komen. De Julbo Looping kinder zonnebrillen is verkrijgbaar in 6 leuke kleuren en wordt geleverd met een draagbandje en een opbergzakje.
26-2-2011
Nieuw in het assortiment: UV kleding
Kleding die je kind beschermt tegen schadelijke UV stralen en er ook nog eens heel leuk uitziet! Regelmatig werd er naar gevraagd en nu kunnen we het je aanbieden! Je kunt kiezen uit lieve zwemkleding voor de allerkleinsten of superleuke sets voor stoere jongens en hippe meiden. De kleding heeft een factor van 50+ UPF wat betekent dat je kind beschermd is tegen de zon met factor 50. De kleding is van mooie kwaliteit, draagt comfortabel en is sneldrogend. Ideaal voor op de boot maar ook op het strand, zwembad of de tuin... Overigens blijft smeren met zonnebrand altijd noodzaak op de delen van het lichaam die niet worden bedekt door de kleding! Op de HISWA kunnen we je de kleding laten zien en er alles over vertellen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Op vrijdag 4 maart is op de HISWA de hele dag een deskundige op het gebied van UV kleding in de Nautickids stand aanwezig.

26-2-2011
Gemma Drohm signeert de Kinderen aan boord Vaargids
Woensdag 2 maart wordt op de HISWA het eerste exemplaar van de nieuwe Kinderen aan boord Vaargids overhandigt aan Ruud Stam, oprichter van Stichting Sailing Kids. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar Sailing Kids en dat is natuurlijk fantastisch! Na de boekpresentatie zal schrijfster Gemma Drohm aanwezig zijn op de Nautickids stand waar je persoonlijk met Gemma kennis kan maken en het boek boek. Eventueel voorzien van een persoonlijke noot van Gemma! Vanaf 2 maart kun je de Kinderen aan boord Vaargids ook bestellen via de website.
22-2-2011
Nieuwsbrief dinsdag 22 februari 2011
De HISWA nieuwsbrief is uit! Met nieuwe artikelen in het Nautickids assortiment zoals hippe UV kleding en Hello Kitty reddingvestjes voor kleine en grote zeilmeisjes om van te smelten. Verder lees je meer over de signeersessie van Gemma Drohm, schrijfster van de Kinderen aan boord Vaargids, op de HISWA. Je leest hier de nieuwsbrief.
16-2-2011
Nieuwsbrief dinsdag 15 februari 2011
De nieuwsbrief is uit! Met info over de Hiswa 2011, extra korting, een leuke mail & winactie en de Kinderen aan boord vaargids. Je kun de nieuwsbrief hier lezen.
31-1-2011
Nautickids live op de HISWA 2011
Een stand vol leuke watersportkleding en aanbiedingen voor kinderen! Van dinsdag 1 maart t/m zondag 6 maart vind je Nautickids op de HISWA, de grootste watersportbeurs van de Benelux. Je kunt ons vinden op het balkon van de Europahal, stand B20. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen zodat we kennis kunnen maken en je live kunt shoppen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de speciale HISWA acties en aanbiedingen.
14-1-2011
Uitslag fotowedstrijd
Leuke, lieve, grappige maar vooraal regenachtige foto's kwamen er binnen op onze oproep om je leukste kids-in-de-regenfoto op te sturen. Uit alle inzendingen is de foto van Claudia uit Rosmalen tot winnaar gekozen! Op een mooie nazomeravond maakte zij deze vrolijke foto van haar dochter Isa in de regen. Claudia wint een Nautickids kadobon van € 50,00 en een uitvergroting van de foto op canvas.
14-1-2011
Growing Up Green winactie!
Op internet staan tal van leuke weblogs. Zo eentje is ook Growing Up Green. In het leven geroepen door vijf moeders die bewust kiezen voor groen en duurzaam voor hun kinderen. Omstebeurt leveren ze hun bijdrage aan de blog waarin eerlijk geproduceerde kleding, speelgoed, accesoires en woninginrichting centraal staan. Marianne schrijft deze week over de kinder regenlaarzen van Aigle, gemaakt van natuur rubber. Haar dochter heeft de regenlaarsjes voor ons getest. En, we verklappen het alvast, de regenlaarsjes hebben de test goed doorstaan! Je maakt zelf ook kans op een paar van die leuke regenlaarzen! Ga hiervoor naar Growing Up Green en beantwoord de vraag. Wie weet stampt jouw zoon of dochter binnenkort veilig door de plassen! Meedoen kan tot 5 februari. Bijna 100 reacties hebben we gekregen op deze actie! Uiteindelijk heeft Tijmen uit Groningen een paar regenlaarsjes gewonnen en een paar rode laarsjes uitgekozen voor zijn neefje.
6-1-2011
Op Pad mail & winactie
Op Pad is hét tijdschrift op het gebied van wandel- fiets- en outdoorvakanties. Leuk om te lezen en ook nog eens bijzonder de moeite waard vanwege de prachtige natuurfoto's! Samen met Op Pad hebben we een leuke mail & winactie bedacht. Mail naar oppad@anwb.nl o.v.v. kinderzonnebril, je adres en de leeftijd van je kind en maak kans op een Julbo Looping kinder zonnebril. Hierover lees je meer in Op Pad nr. 1 van 2011.
23-12-2010
Nautickids steunt Stichting Sailing Kids
Stichting Sailing Kids zorgt er voor dat ernstig zieke kinderen en hun familie kosteloos kunnen genieten van een zeilvakantie waardoor zij even vergeten dat ze ziek zijn. Een mooi doel dat wij een warm hart toedragen! Om de bekendheid van Sailing Kids te vergroten én om zoveel mogelijk donateurs te werven staat er binnenkort een Sailing Kids banner op de Nautickids website die doorlinkt naar de website van Sailing Kids. Verder versturen wij bij iedere bestelling een folder met informatie over Sailing Kids en houden we in de toekomst acties om geld in te zamelen voor Sailing Kids. Binnenkort zullen we op de website meer vertellen over Sailing Kids. Wil je meer weten, heb je een goed idee of andere vragen? Dan kun je contact opnemen met Nautickids of Sailing Kids.
23-12-2010
Sailing Kids op televisie
Op dinsdag 21 december j.l. stond Stichting Sailing Kids centraal in het programma Goud, Wierook en Mirre van de EO.  Kunstenaars maken een kunstwerk voor een goed doel dat zij een warm hart toedragen. In deze aflevering maakt Mijpe een schilderij voor Sailing Kids.
9-12-2010
Nautickids op Zappybaby
Nautickids.be bestaat en niet voor niks! Ook in Belgie is Nautickids opgevallen. Op www.zappybaby.be staat het knalgele Helly Hansen regenjasje in de spotlights! Helaas is dit jasje nu uitverkocht...
9-12-2010
Nautickids twitter winactie
Retweet en win een Gaastra goodiebag! Met leuke Gaastra goodies én heren opgelet: het officiële GP42 Sailing Team Madrid t-shirt! http://twitter.com/nautickids. Massaal is er geretweet! De winnaar is @djlagendijk. Gefeliciteerd!
6-12-2010
Winnaar actie Nautickids en Hip&Hot

Beantwoord de vraag op www.hipenhot.nl en maak kans op een paar kinder regenlaarzen van Aigle. Maar liefst 115 inzendingen kwamen er binnen bij Hip & Hot! Pascale uit Hoofddorp wint voor haar zoon Noah een paar prachtige blauwe regenlaarsjes!

23-11-2010
Nieuws van de METS 2010
Van 16 t/m 18 november j.l. vond in de Amsterdam Rai de METS plaats. De METS is de grootste en meest bezochte watersport vakbeurs ter wereld. Interessant, nuttig en leuk! Wij zijn er geweest en hebben leuke artikelen en nieuwe merken gespot die goed in het Nautickids assortiment passen! De contacten zijn inmiddels gelegd, wij gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je op de HISWA 2011 kunt kennis maken met de nieuwe producten!
6-11-2010
Streep & Co. op de Jonge Gezinnen Beurs
Van 4 t/m 7 november is in de Jaarbeurs in Utrecht de Jonge Gezinnen Beurs. Ons favoriete streepjes merk Streep & Co. heeft op de beurs een stand waar je de complete collectie kunt bekijken en kopen! Ellen van Nautickids staat op vrijdag 5 en zondag 7 november in de Streep & Co. stand. Dus ben je toevallig op de beurs, kom langs om kennis te maken, leuk! Je kunt Streep & Co. vinden op het webwinkelplein stand W3.
26-10-2010
Nautickids in Reminderz Magazine nr. 2
Reminderz magazine is een glossy magazine op handzaam A6 formaat met een selectie van 20 leuke webwinkels en hun bijzondere produkten. Editie 2 van Reminderz Magazine heeft als thema "de leukste winkels gericht op kinderen en mama's. Op bladzijde 6 vind je Nautickids! Je krijgt het Reminderz Magazine bij je bestelling kado!
25-10-2010
Win een paar Aigle regenlaarsjes bij Hip & Hot
Een van mijn favorieten! Hip & Hot is een website waar je trends en tips voor de allerleukste shops en artikelen kunt vinden. Mét leuke winacties en kortingkodes. Samen met Hip & Hot hebben we een leuke winactie bedacht. Je kunt nu kans maken op een paar Aigle regenlaarzen voor kids. Hiervoor ga je naar www.hipenhot.nl, beantwoord de vraag en je maakt vanzelf kans op een paar regenlaarsjes t.w.v. € 29,95. Meedoen kan tot en met 25 november.
22-10-2010
Fotowedstrijd thema "Kinderen in de regen"
Het watersportseizoen is helaas afgelopen maar ook in het najaar en de winter zijn er genoeg andere leuke dingen te beleven. Wat dacht je van een heerlijke strandwandeling en daarna lekker opwarmen met een glas warme chocomel met slagroom... Stuur ons je leukste foto van je kid(s) in de regen en maak kans op een Nautickids kadobon t.w.v. € 50,00 én je foto op canvas. Foto's insturen kan tot 31 december 2010. Bekijk hier alle inzendingen.
22-10-2010
Uitslag fotowedstrijd
Je kunt het water bijna horen kabbelen, de wind en de zon voelen op je gezicht...
Vakantie in Zeeland. Jules (6) aan het roer en zijn zusje geniet mee. Gemma wint met 
deze foto van haar nautic kids een Nautickids waardebon van € 50,00 en een uitvergroting van de foto op canvas.

15-10-2010
HISWA nieuwsbrief aanbieding

Het watersportseizoen is nog maar net afgelopen maar toch zijn de voorbereidingen voor de HISWA 2011 al in volle gang. In de HISWA nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over de beurs in maart 2011 én staat een leuke Nautickids herfst aanbieding!

28-9-2010
Acties & aanbiedingen via Twitter
Retweet het #winactie bericht dat vanaf maandag 27 september om 09.30 uur wordt verstuurd en maak kans op het winnen van een paar natuurrubberen bootlaarsjes van Dubarry voor kids t.w.v. € 39,00. Onder de twitteraars die het bericht retweeten tot en met woensdag 29 september 13.00 uur verloten we het paar laarsjes verloot.
16-8-2010
Zomer 2010 fotowedstrijd
Maak je deze zomer tijdens het varen een leuke foto van je eigen nautic kid(s) op, in of onder water? Of tijdens de SAIL? Mail ons je leukste foto en deze wordt geplaatst op de website. Je maakt kans op je foto op canvas én een Nautickids waardebon van € 50,00. Vermeld in je mail de naam van je kind(eren), leeftijd en de plek waar de foto gemaakt is. Je kunt hier de inzendingen bekijken. Foto's insturen kan tot 30 september 2010.
3-8-2010
Tip je favoriete jachthaven en win een paar bootschoentjes

Waar leggen jullie graag aan met je kids? Geef je mening of tip over jullie favoriete jachthaven in Nederland. Onder de inzenders verloten we in samenwerking met www.kinderenaanboord.nl 3x een paar bootschoentjes. Geef je tip hier door.

21-7-2010
Win een Helly Hansen reddingvest bij Mama en Zo
In samenwerking met Nautickids kun je bij www.mamenzo.nl een Helly Hansen Kidsafe reddingvest winnen. Vertel hoe jouw favoriete dag op het water er uit ziet en maak kans. Meer informatie vind je hier. Meedoen kan tot 1 augustus. De winnaar van deze actie is inmiddels bekend.
9-7-2010
Varen met kinderen is leuk! op DamesDieDoen.nl
DamesDieDoen is een Online platform voor ondernemende & talentvolle vrouwen. Delen is winnen is het motto van DamesDieDoen. Denken, durven maar vooral ook DOEN! Uiteraard zijn mannen ook welkom.  Op DamesDieDoen.nl vind je leuke en informatieve artikelen voor en over Dames Die Doen. Het artikel over Nautickids vind je hier.
1-7-2010
Win een Julbo zonnebril bij Hip & Hot
Hip & Hot is een website waar je de laatste trends en tips voor de leukste shops en artikelen kunt vinden. Maar ook kortingskodes en winacties voor de leukste produkten. Samen met Hip & Hot hebben we een leuke winactie bedacht. Je kunt nu kans maken op een Julbo zonnebril voor je eigen kindje. Hiervoor ga je naar Hip & Hot, beantwoord de vraag en je maakt kans op een zonnebril t.w.v. € 32,95. Meedoen kan tot 1 augustus. De winnaar van deze actie is bekend, Roza uit Rhenen, gefeliciteerd! Roza heeft de zonnebril voor haar zoontje inmiddels toegestuurd gekregen.
2-6-2010
Thuiswinkel Waarborg voor Nautickids
Trots kunnen wij melden dat Nautickids voldoet aan alle eisen om het waarborg van Stichting Thuiswinkel.org te mogen voeren! Online shoppen bij Nautickids is dus veilig en betrouwbaar.
27-5-2010
Shoppen met extra korting tijdens de wedstrijden van Oranje
Even géén voetbal maar lekker online shoppen als het nederlands elftal speelt? Tijdens de wedstrijden van Oranje betaal je geen verzendkosten én krijg je ook nog eens 10% extra korting op je bestelling!
Kortingscode ORANJE geldt op maandag 14 juni van 13.30 tot 16.00 uur, zaterdag 19 juni van 13.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag 24 juni van 20.30 tot 22.30 uur. Je kunt tijdens het bestelproces de kortingscode ORANJE invoeren. De kortingen worden dan automatisch verrekend.
3-5-2010
Gill toegevoegd aan Nautickids assortiment
Met trots presenteren wij de Gill Junior collectie! Gill is gespecialiseerd in technische zeilkleding van hoge kwaliteit. Je vindt voor je kind onder andere wetsuits, shorties, droogpakken, spraytops, sneldrogende lycra's en zeilhandschoenen.
9-4-2010
Nautickids op Flavourites!
Op www.flavourites.nl vind je een overzicht van de allerleukste webshops op het gebied van mode, lifestyle, interieur, kids en nog veel meer. Alleen de origineelste shops komen door de ballotage. Wij zijn dan ook supertrots op de vermelding van Nautickids op Flavourites. Voor Nautickids en nog veel meer andere leuke webshops klik je op Flavourites.
6-3-2010
Nautickids - Eerste webwinkel met watersportkleding voor kinderen

Kleding is voor kinderen een onmisbaar onderdeel van het plezier in watersport. Zeilen in een kwalitatief goed pak dat ook nog eens mooi en hip is, maakt het avontuur voor hen immers nóg leuker en spannender. Helaas bieden de meeste watersportwinkels weinig keuze in kindermaten. Daar komt nu verandering in met de opening van www.nautickids.nl. Op 2 maart opent deze unieke webwinkel haar deuren. Van 2 tot en met 7 maart is Nautickids ook te vinden op de HISWA Amsterdam Boat Show, de grootste watersportbeurs van de Benelux. Europahal, stand B20.

Nautickids is de eerste webwinkel in Nederland die zich speciaal richt op watersportkleding voor kinderen. Wij bieden een ruime keuze aan kleding en reddingsvesten in de maten 56 tot en met 176 van diverse bekende merken, waaronder Helly Hansen, Gaastra, Marinepool en Imhoff. Speciaal voor mensen die geen watersport beoefenen maar wel affectie hebben met de nautische lifestyle verkoopt Nautickids ook regenkleding en casual kleding met een nautisch tintje, zoals de bretonse streepjes van het merk Streep & Co.

Nautickids is een uniek concept dat ideaal is voor mensen die graag mooie en kwalitatieve watersportkleding zoeken voor hun kind, maar weinig tijd hebben om daarvoor talloze watersportwinkels langs te gaan. Als speciale openingsactie worden er in de gehele maand maart geen verzendkosten berekend over een bestelling.