Kids Watersport assortiment


Jij zoekt, wij vinden
Kids Watersport is de grootste en leukste online watersportwinkel gespecialiseerd in zeilkleding en reddingsvesten voor kinderen.
Wij streven er naar om je een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden. Toch kan het zijn dat je op zoek bent naar een artikel dat je niet vindt in de webwinkel. Wij horen dat graag! Als je ons hierover een mailtje stuurt naar klantenservice@kidswatersport.nl gaan wij voor je op zoek.

Zelf leveren aan Kids Watersport?
Denk jij met je kinderkleding of accessoires in het Kids Watersport assortiment te passen? Neem dan contact op met Ellen via ellen@kidswatersport.nl.

Voor de media: artikelen lenen
Heb je voor een produktie een bepaald artikel uit ons assortiment nodig? Wij lenen onze kleding en accessoires uit. Ook voor andere nautische- en watersport gerelateerde produkten kun je bij ons terecht. Hiervoor kun je contact opnemen met ellen@kidswatersport.nl.

Win- en weggeefacties
Heb je een leuk idee voor een winactie of weggeefactie met een artikel uit het assortiment van Kids Watersport? Of heb je zelf een artikel waar wij een leuke actie mee kunnen doen? Neem dan gerust even contact op via ellen@kidswatersport.nl of 075-6153832.