Deel dit met anderen:

Betalen


Betaalmogelijkheden

Bij Kids Watersport kun je betalen door middel van iDEAL, Mr. Cash, creditcard of onder rembours. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging per email. Daarin staat een overzicht van je bestelling en de totale kosten.

Prijzen
De prijzen genoemd bij de artikelen op de Kids Watersport website zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten van € 5,00

iDEAL
Betalen met iDEAL is de meest gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet. Als je een bankrekening hebt van de ABN AMRO, Rabobank, Fortis, of SNS bank kun je gratis gebruik maken van iDEAL.
Nadat de betaling via iDEAL is voldaan ontvang je hiervan een bevestiging. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling verwerkt.

Vooruitbetalen
Bij vooruit betalen maak je zelf het geld over naar onze bankrekening. Nadat je bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van je bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het bestelnummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 10 dagen na de besteldatum te zijn voldaan.

Na ontvangst van de betaling zal je bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 10 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 10 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd. We sturen je dan een berichtje met de vraag of je de bestelling door wilt laten gaan of dat de bestelling definitief geannuleerd kan worden.

Onder rembours betalen
Als je kiest om te betalen onder rembours, betaal je de bestelling bij aflevering aan de deur. De kosten hiervan bedragen € 19,95 en komen voor rekening van de klant. De betaling dient contant en gepast voldaan te worden aan de medewerker van Post NL. Pinnen is (nog) niet mogelijk. Als je betaald hebt en hebt getekend voor ontvangst krijg je de bestelling van de Post NL medewerker.