Wil je een kinder reddingsvest of zwemvest kopen? Natuurlijk wil je zorgeloos genieten op het water en dat betekent dat veiligheid voorop staat. Een goed reddingsvest is dan belangrijk. Kids Watersport is een webshop gespecialiseerd in reddingsvesten, zwemvesten en zeilkleding voor kinderen. Bij ons krijg je vrijblijvend goed advies bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind. Of je nou zeilt met een zeilboot, vaart in een motorboot of roeit in een roeiboot: iedereen kan terecht bij Kids Watersport. Bij Kids Watersport kun je veilig en betrouwbaar winkelen. De prijzen genoemd op de Kids Watersport website zijn inclusief 21% BTW. Verzendkosten € 5,00 en bij besteding vanaf € 50,00 versturen we je bestelling GRATIS. Niet goed is geld terug. 
Informatie: 
info@kidswatersport.nl
Deel dit met anderen:

Over Kids Watersport

Hoe het begon in 2010
Misschien herken je het wel. Je hebt een goed idee, heel veel zin in een nieuwe uitdaging en je wilt dolgraag iets voor jezelf beginnen! Omdat ik later niet wil zeggen "had ik maar...", heb ik het gedaan! Ik ben Ellen en op 1 januari 2010 ben ik begonnen met Kids Watersport: een goede en praktische plek op internet met reddingsvesten, zwemvesten en zeilkleding voor kinderen. Een plek waar je terecht kunt voor advies en informatie over de aanschaf van een goed en veilig zwemvest of reddingsvest voor je kind. We doen ons best voor iedere klant: service en en persoonlijke aandacht staan voorop! We vinden het leuk om iedere bestelling net dat beetje extra mee te geven en onze klanten te verrassen.

Op de HISWA
Kids Watersport is van start gegaan op de HISWA van 2010 met een mooie stand. Na een succesvolle HISWA met heel veel leuke en enthousiaste reacties kwamen ook de eerste bestellingen al snel binnen.

Mijn gezin
Samen met Marc en onze dochters Jasmijn en Meike (2007) genieten we in het voorjaar en de zomer op het water. Onze zeilboot Prinses ligt in Akersloot en je vindt ons regelmatig op het Alkmaardermeer, met het liefst een volle koelbox aan boord! In de zomer van 2013 zijn we met onze boot naar Texel gezeild. De Prinses is een H-boot waar Marc ook graag wedstrijden mee zeilt in binnen- en buitenland. Daarnaast vinden we het ook leuk om af en toe met een motorboot te varen in het Wormer- en Jisperveld.

Tijdschrift Motorboot
Voor het maandblad Motorboot verzorg ik iedere maand een lifestyle pagina met tips voor leuke en handige producten en gadgets voor aan boord en thuis. Iedere maand weer een feestje om te maken! www.motorboot.com

Social Media
Je kunt Kids Watersport en mij ook volgen via TwitterFacebook en Pinterest. Op onze Pinterest pagina vind je prikborden met leuke nautische knutsel tips, recepten, boten en mooie nautische plaatjes. We twitteren graag en vinden het leuk om je op deze manier op de hoogte te houden over van alles en nog wat op watersportgebied.

Meer in de media
* Ellen in het 365 dagen project van Ellen Barendregt: dag 277
*
Zeilen met een jonge tweeling. Mijn gezin in de Kinderen aan Boord Vaargids van Gemma Drohm.
*
Over helden, in weekblad Margriet mei 2010
* Over reddende engelen in weekblad Flair nr. 50 december 2009

Sailing Kids
Sailing Kids is een fantastische organisatie die met behulp van vrijwilligers kosteloze zeilvakanties organiseert voor ernstig zieke kinderen en hun familie. Natuurlijk is daarvoor geld nodig. Daarom helpen we graag mee om de naamsbekendheid van Sailing Kids te vergroten en donateurs te werven. Bij iedere bestelling sturen we we daarom een Sailing Kids flyer mee. Aan het eind van 2015 hebben we namens Kids Watersport een mooi bedrag aan Sailing Kids gedoneerd.

Flavourites

Wij zijn trots op de vermelding van Kids Watersport op Flavourites! Op www.flavourites.nl vind je een overzicht van de allerleukste webshops op het gebied van mode, lifestyle, interieur, kids en nog veel meer (tip!!).

Over Kids Watersport
Natuurlijk wil je zorgeloos genieten op het water en dat betekent dat veiligheid voorop staat. Een goed reddingsvest is dan belangrijk. Kids Watersport is een webshop gespecialiseerd in reddingsvesten, zwemvesten en zeilkleding voor kinderen. Wij geven je graag vrijblijvend goed advies bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind. Of je nou zeilt met een zeilboot, vaart in een motorboot of roeit in een roeiboot: iedereen kan terecht bij Kids Watersport. Bij Kids Watersport kun je veilig en betrouwbaar winkelen. De prijzen genoemd op de Kids Watersport website zijn inclusief 21% BTW. Verzendkosten € 5,00 en bij besteding vanaf € 50,00 versturen we je bestelling GRATIS. Niet goed is geld terug.

http://www.kinderreddingsvesten-kidswatersport.nl/