Deel dit met anderen:

Retourneren en ruilen


Niet goed is geld terug

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop. Toch kan het gebeuren dat je bestelling niet de goede maat is om andere redenen niet aan je verwachtingen voldoet. Je kunt je bestelling dan altijd omruilen of terugsturen. Goede service vinden wij belangrijk. Kids Watersport hanteert het principe niet goed is geld terug! Hieronder lees je meer over de gang van zaken rondom retourneren en ruilen.

Voorwaarden niet goed is geld terug
Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: 

* Na ontvangst op het bezorgadres heb je een bedenktijd van 14 dagen om het artikel als retour aan te melden ("herroepingsrecht"). Wij verzoeken je vervolgens het artikel zo spoedig mogelijk te retourneren.

* Pakketten dienen voldoende gefrankeerd naar Kids Watersport worden teruggezonden. De kosten voor pakketten die onvoldoende gefrankeerd worden terug gestuurd berekenen wij door aan de klant.

* Het artikel moet, voorzover redelijkerwijs mogelijkheid, voorzien zijn van alle labels en in de originele verpakking worden geretourneerd. We verzoeken je de artikelen zorgvuldig te behandelen.
Wanneer het artikel onder de volgende omstandigheden worden geretourneerd, brengen wij kosten in rekening aan de consument:

1. Gedragen en/of gewassen is, vanzelfsprekend mag het artikel worden gepast.
2. Je zelf hebt geprobeerd het te repareren,
3. De gebruiksaanwijzingen of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Een artikel retourneren
1) Meld het artikel binnen 14 dagen retour via klantenservice@kidswatersport.nl. In je e-mail graag je naam- en adresgegevens, je bankrekeningnummer en de reden van retourneren vermelden. Het opgeven van een reden is niet verplicht maar horen wij graag om onze service te verbeteren.

2) Stuur de artikelen naar Kids Watersport, Beschuitstorenstraat 14, 1531 GJ Wormer.

3) Je geeft het pakket af op het postkantoor. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

4) het volledige aankoopbedrag (exclusief de kosten van verzending) storten wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen terug op je bankrekening. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je aangeeft de artikelen te willen retourneren.

Een artikel ruilen
1) Meld de omruiling binnen 14 dagen per e-mail via klantenservice@kidswatersport.nl. In je e-mail graag je naam- en adresgegevens, je bankrekeningnummer en welk artikel je terug wilt ontvangen (maat, kleur) vermelden.

2) Stuur de artikelen die je wilt ruilen naar Kids Watersport, Beschuitstorenstraat 14, 1531 GJ Wormer.

3) Je geeft het pakket af op het postkantoor. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

4) Zodra wij je retourzending in goede staat hebben ontvangen, sturen we het nieuwe artikel kosteloos naar je toe.

Meer informatie over retourneren en ruilen vind je in de Algemene Voorwaarden.

Als je vragen hebt kun je contact met ons opnemen via klantenservice@kidswatersport.nl of op werkdagen op 075-6153832.