Wil je een kinder reddingsvest of zwemvest kopen? Natuurlijk wil je zorgeloos genieten op het water en dat betekent dat veiligheid voorop staat. Een goed reddingsvest is dan belangrijk. Kids Watersport is een webshop gespecialiseerd in reddingsvesten, zwemvesten en zeilkleding voor kinderen. Bij ons krijg je vrijblijvend goed advies bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind. Of je nou zeilt met een zeilboot, vaart in een motorboot of roeit in een roeiboot: iedereen kan terecht bij Kids Watersport. Bij Kids Watersport kun je veilig en betrouwbaar winkelen. De prijzen genoemd op de Kids Watersport website zijn inclusief 21% BTW. Verzendkosten € 5,00 en bij besteding vanaf € 50,00 versturen we je bestelling GRATIS. Niet goed is geld terug. 
Informatie: 
info@kidswatersport.nl
Deel dit met anderen:

Over Sailing Kids


Stichting Sailing Kids
 zorgt er voor dat ernstig zieke kinderen en hun familie kosteloos kunnen genieten van een zeilvakantie waardoor zij even vergeten dat ze ziek zijn. Een mooi doel dat Kids Watersport een warm hart toedraagt.

Kids Watersport & Sailing Kids
Stichting Sailing Kids werkt met vrijwilligers. Kids Watersport helpt graag om de bekendheid van Sailing Kids te vergroten én om zoveel mogelijk donateurs te werven. Daarom staat er op de homepage van Kids Watersport een banner die doorlinkt naar de website van Sailing Kids. Verder versturen wij bij iedere bestelling een folder met informatie over Sailing Kids.

Wil je meer weten, heb je een goed idee om geld of donateurs te werven, of andere vragen? Dan kun je contact opnemen met Kids Watersport of Sailing Kids.

Sailing Kids op Facebook
Je kunt Sailing Kids volgen op Facebook. Wordt vriend van Sailing Kids en volg de reizen van de bemanning en hun gasten!

Kinderen aan boord Vaargids steunt Sailing Kids
Met de aankoop van de Kinderen aan boord Vaargids van Gemma Drohm steun je Stichting Sailing Kids. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Sailing Kids.

Over de Kinderen aan boord Vaargids
De Kinderen aan boord Vaargids is een boek vol informatie, goede tips en foto's over het varen met (kleine) kinderen. Als moeder van drie kinderen met als grote hobby zeilen en oprichtster van www.kinderenaanboord.nl ontstond bij Gemma Drohm het idee om haar persoonlijke ervaringen en informatie op de website te bundelen in een boek.

Varen met kinderen
In het eerste deel van de vaargids vind je tips en ideeen over varen met kinderen. Ook varen met baby's komt in de vaargids ruim aan bod. De informatie wordt aangevuld met ervaringen uit de praktijk, beschreven door experts, de ouders zelf.

Jachthavens
Het tweede deel van de vaargids bestaat uit een selectie van de leukste en kindvriendelijke jachthavens voor kinderen in Nederland. De havens worden duidelijk omschreven en zijn voorzien van handige kaartjes die laten zien waar je attracties kunt vinden en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde supermarkt is. Per jachthaven vind je terug wat er in de buurt leuk is om te doen met kinderen. Inclusief praktische informatie zoals openingstijden, toegangsprijzen en afstand vanaf de haven.

Alvast een voorproefje van de Kinderen aan boord Vaargids
Bekijk de voorkant en de achterkant van de Kinderen aan boord Vaargids. I
SBN-978-9081-6680-1-9. Lees hier de recencie van Zeilen Magazine over de Kinderen aan boord Vaargids.

Kinderen aan boord Vaargids bij Kids Watersport
De Kinderen aan boord Vaargids is verkrijgbaar bij Kids Watersport en kost € 17,95. Ga hier naar de webwinkel.


Sailing Kids op televisie - december 2010
Op dinsdag 21 december 2010 stond Sailing Kids centraal in het tv-programma Goud, Wierook en Mirre van de EO. In het programma maken kunstenaars voor een goed doel dat zij een warm hart toedragen. In deze aflevering
maakt Mijpe een schilderij voor Ruud Stam van Sailing Kids. Bekijk hier de aflevering.

Sailing Kids wint de DAME donatie - juni 2011
Goed nieuws voor Stichting Sailing Kids! Sailing Kids ontvangt de DAME (Design Award METS) donatie 2011. Het goede doel is door het METS Tentoonstellings Comité gekozen uit de zeven aanvragen die binnenkwamen na de oproep tot aanmelding. Lees meer...