Kids Watersport logo

donderdag 19 juni 2014


Zomersale!


Goed nieuws! We gaan het magazijn opruimen en dat betekent hoge korting op alle casual kleding in de webshop!

Dus heb je nog iets nodig voor op schoolreis of zomervakantie? De fleece vesten, softshell jassen en de wind- en waterdichte jacks van Regatta en Playshoes zijn flink afgeprijsd!

Naar alle aanbiedingenKids Watersport op vakantie: op tijd bestellen

Onze kids krijgen dit jaar vroeg vakantie en daarom gaan wij vanaf 2 juli tot 30 juli a.s. genieten op en rond het water! In deze periode kun je gewoon een bestelling plaatsen maar hou er wel rekening mee dat je bestelling wordt afgehandeld en verzonden na 30 juli
            
Heb je dus nog iets nodig voor de vakantie? Bestel dan op tijd, dan zorgen wij ervoor dat je het snel in huis hebt!

Zomertip: praktische zwemluiers, hippe baby- en kinderzonnebrillen en zonnehoedjes met UV bescherming!


FAQ: verschil tussen een zwemvest en reddingsvest

Met de vakantie in het vooruitzicht is het de vraag die ons het meest gesteld wordt. Het antwoord is eenvoudig: een reddingsvest voorkomt verdrinking, een zwemvest niet.

Een zwemvest is een drijfhulpmiddel en zorgt ervoor dat je blijft drijven. Een reddingsvest zorgt ervoor dat je blijft drijven én dat je ook nog eens op je rug wordt gedraaid zodat hoofd en luchtwegen vrij van water blijven. Ook bij bewusteloosheid. Hierdoor voorkom je verdrinking.

Heb je vragen of wil je advies bij het kiezen van een goed en veilig voor jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kidswatersport.nl.

Naar alle reddingsvesten
Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier