Kids Watersport logo

Dinsdag 8 oktober 2013  Nieuwe regenkleding online!

Na een prachtige nazomer is onze boot inmiddels naar binnen, tijd voor het bos! De webwinkel is aangevuld met praktische regenkleding basics waar je kind lekker droog en warm in blijft.

1) Regenponcho maat 98 t/m 140 € 27,95 shop

2) Regatta fleece vest rood of blauw € 19,95 shop

3) Regentuinbroek in geel of blauw € 19,95 shop

4) Regenbroek Stormbreak € 12,50 shop
           


           
  SAILSPECIAL: regenlaarsjes van € 24,95 voor € 17,95!


Deze stoere regenlaarsjes voor jongens en meisjes hebben een anti-slip zool, zijn gevoerd. en verkrijgbaar vanaf maat 19 tot en met maat 34. Tip: het kleinste maatje 19/20 is een leuk & origineel kraamkado!

Deze keer shop je ze niet bij ons maar bij Sailspecials. Hoe je dat doet? Schrijf je in op
www.sailspecials.nl
 en je ontvangt de aanbieding in je mailbox waarmee je de laarsjes kunt bestellen. Meedoen met de regenlaarsjes actie kan nog tot en met aanstaande vrijdag. Hierna zijn de laarsjes weer voor de normale prijs bij Kids Watersport verkrijgbaar. Vragen of informatie? info@kidswatersport.nl


 

 Kids Watersport op Pinterest


Geinige walnoot bootjes en sfeervolle pompoenen. Deze en meer herfstige knutsel ideeën pinden we op ons nautische doe-het-zelf prikbord op Pinterest.

Pinterest
is een virtueel prikbord waarop mooie foto's, leuke ideeën en creatieve inspiratie worden geplaatst en gedeeld vanuit de hele wereld. Je kunt er zelf prikborden maken en de borden van anderen volgen. Naast ons doe-het-zelf prikbord hebben we er nog veel meer nautisch- en watersport leuks verzameld. Kijk hier voor meer Kids Watersport op Pinterest.


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier