Kids Watersport logo

Woensdag 3 juli 2013           
           
Nieuw: laatste stuks tot 70% korting!


Een nieuwe knop in de shop! De laatste maten van artikelen die niet meer terugkomen in de shop vind je nu met flinke korting onder de gele 'laatste stuks' knop. Heb je mazzel en zit de juiste maat er nog bij dan profiteer je van korting tot soms wel 70%! Dus snel even kijken...

Kids Watersport aanbiedingen


Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest

Met de vakantie en de zon in het vooruitzicht is het één van de meest gestelde vragen via de website. Het antwoord is eenvoudig: een reddingsvest voorkomt verdrinking, een zwemvest niet.

Een zwemvest is een drijfhulpmiddel en zorgt ervoor dat je blijft drijven. Een reddingsvest zorgt ervoor dat je blijft drijven maar zorgt er ook nog eens voor dat je altijd op de rug wordt gedraaid zodat het hoofd, dus luchtwegen, vrij van water blijven. Ook bij bewusteloosheid.

Kinderen aan boord van een boot of rondom water moeten dan ook altijd een reddingsvest dragen. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van het beste reddingsvest voor jouw kind, neem dan gerust contact met ons op via info@kidswatersport.nl.

Naar alle reddingsvesten in de webwinkel


Kids Watersport op vakantie: op tijd bestellen

Onze kids krijgen vakantie en daarom gaan ook
wij genieten op en rond het water! Vanaf woensdag 17 juli tot en met zondag 11 augustus is de shop "gesloten". In deze periode kun je gewoon een bestelling plaatsen maar deze wordt afgehandeld en verzonden vanaf maandag 12 augustus.
           
Heb je nog iets nodig, bestel dan op tijd, dan zorgen wij ervoor dat je het snel in huis hebt!

Naast de reddingsvesten en zeilkleding voor kids vind je in de shop ook handige en leuke
UV beschermende kleding, zonnehoedjes, zonnebrillen en zwemluiers.
           
Fijne vakantie!
Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier