Kids Watersport logo

Donderdag 28 februari 2013


HISWA 2013: vernieuwd voor jong & oud!

Aanstaande woensdag begint de compleet vernieuwde HISWA. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en t/m 16 jaar is de toegang gratis. Toegangskaarten voor de HISWA kun je extra voordelig online bestellen. Met het speciale NS dagretour reis je voor maar € 7,50 met de trein heen en weer!

Ga je naar de HISWA? Neem deze nieuwsbrief mee naar de stand van Dekker Watersport. Er ligt dan iets leuks voor je klaar! Dekker Watersport vind je naast de catwalk in hal 7, stand 209.

Tijdens de HISWA krijg je 10% extra korting op je bestelling! Vul tijdens het bestelproces de kortingskode HISWA2013 in. De korting wordt dan automatisch verrekend. De korting is geldig van 6 t/m 10 maart.

                         

Nieuwe kleding van Regatta online!
           
De webshop is aangevuld met nieuwe items van Regatta.
De kleding is sportief, praktisch en mooi meegenomen is natuurlijk de gunstige prijs! Zoals dit fleece vest in roze of blauw in maat 104 t/m 152 voor € 14,95!
Naar alle Regatta kinderkleding
           

Kroonappels gezocht: stem op Sailing Kids!

Ter gelegenheid van de inhuldiging van het nieuwe koningspaar is het Oranjefonds op zoek naar Kroonappels. Dit zijn sociale initiatieven die anderen kansen bieden, helpen of steuntje in de rug geven. Voor de uiteindelijke winnaars is er € 50.000,= beschikbaar én een Appeltje van Oranje!

Sailing Kids is Kroonappel kandidaat en heeft stemmen nodig om naar de volgende ronde te gaan! Op 15, 16 en 17 maart kun je stemmen op je favoriete organsatie en wij hopen natuurlijk dat je op Sailing Kids stemt! Meer over de Kroonappels en het stemweekend vind je op www.kroonappels.nl.

Handig! 
schrijf je in voor een reminder zodra het stemmen start. Je vindt Sailing Kids onder de gemeente Kampen.
           


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier