Kids Watersport logo

Dinsdag 18 december 2012


           
Nieuw: bijzondere wensbootjes


Wij zijn voor Kids Watersport altijd op zoek naar leuke en verrassende artikelen en deze bijzondere wensbootjes van Jurianne Matter horen daar zeker bij!

Je schrijft een wens of groet op de railing en vouwen maar! In 1 verpakking vind je 8 stevige vouwvellen met vrolijke print en een duidelijke werkbeschrijving.

De papieren wensbootjes varen uit als huwelijksbootje, geboortebootje, verjaardagsbootje of misschien wel als 'gelukkig nieuwjaar' bootje. Of zomaar, omdat iemand het verdient!
Naar de wensbootjes

          

           
Op alles voorbereid: EHBO aan boord

Yvonne Zwaan van het maandblad Motorboot deed eerder dit jaar mee aan de EHBO cursus gericht op kinderen aan boord en rondom het water. Als journalist, maar ook als moeder van twee jonge kinderen. Deze maand kun je in het maandblad Motorboot de mooie reportage lezen die zij schreef over de cursus.

Heb je net als Yvonne altijd al een EHBO cursus willen doen maar kwam het er niet van? Samen met Safety First Kapelle organiseren wij op zaterdag 9 februari 2013 een nieuwe cursus.

Wil je meedoen of meer weten over de EHBO cursus, stuur dan een mailtje naar ellen@kidswatersport.nl
Wij wensen je gezellige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2013!

Groet!

Ellen Groenveld, Kids Watersport

p.s. voor meer leuke nautische kerstplaatjes kun je terecht op onze Pinterest paginaKids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier