Kids Watersport logo

dinsdag 25 september 2012


Sunday Market: Lekker shoppen aan de haven

We hebben weer iets leuks en vertellen je er graag meer over! De Sunday Market is een inspirerende fashion, art en designmarkt in Amsterdam, zeg maar een 'hippe' braderie. Op de markt vind je gave en originele producten op gebied van mode, sieraden, accessoires en interieur. Er zijn mooie biologische produkten en lekker eten en drinken! Je vind er ook een heleboel op kids' gebied!

Aanstaande zondag 30 september is er een Sunday Market in de gezellige jachthaven van IJburg. Een fantastisch mooie plek voor onze shop en daarom is Kids Watersport er natuurlijk bij! De markt begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. Meer info en een routebeschrijving vind je op www.sundaymarket.nl

p.s. Kom je met de boot? Afmeren kan aan de stenen kade buiten de verenigshaven.
Vrolijke en eco strepen van Streep&Co.


Ze zijn er bij vanaf het allereerste begin en iedereen is er dol op! De gestreepte kinderkleding van Streep&Co. is hip met een nautisch tintje en gemaakt van 100% biologisch katoen. De kleding is duurzaam en zonder kinderarbeid geproduceerd.

De kinderkleding van Streep&Co. is van goede kwaliteit en betaalbaar. We maken regelmatig een feestelijk pakketje van een bestelling. Je begrijpt het al, Streep&Co is hartstikke leuk om (kraam)kado te doen!

Er zijn rompers, mutsen, sjaals, jurkjes, shirts, broeken en leggings.
Gestreept, maar ook uni zodat je goed kunt combineren! De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 50-56 t/m maat 110-116. Wil je Streep&Co. kado geven? Geef het aan bij de opmerkingen tijdens je bestelling. Wij maken er gratis een mooi kadootje van!
           
                 Bestel nu: Streep&Co. kinderkleding

                                                
                        
                  

Warme handen met Gill

Ook al is het herfst, het watersportseizoen gaat nog even door! Bij Kids Watersport vind je zeilhandschoenen van Gill die de handen van je kind warm houden en een goede grip geven. De Gill Junior zeilhandschoenen zijn er met korte en lange vingers.
           
Meten is weten! Meet hier de handomtrek van je kind en kijk welke maat het beste past.

                 Bestel nu: Gill Junior zeilhandschoenen


           


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier