Kids Watersport logo

woensdag 12 september 2012


Nationale Motorbootdag zaterdag 15 september 2012

Een leuke er-op-uit tip voor aanstaande zaterdag! Want dan organiseert maandblad Motorboot de Nationale Motorbootdag. De Motorbootdag is een bruisend evenement voor toekomstige, beginnende maar ook ervaren motorbootvaarders. De toegang is voor iedereen gratis!

Het programma van de Motorbootdag is opgebouwd rond de thema's Varen, Kennis, Onderhoud&Techniek en Ontmoeten. Er zijn workshops, demonstraties en meet&greets met deskundigen. Doe mee met het Nederlandse Kampioenschap Trosgooien of bak een uitsmijter met topkok Huub Oudshoorn!

De Motorbootdag is a.s. zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur in de jachthaven Strand Horst in Ermelo. Entree en parkeren is gratis. Meer informatie en het programma van de dag vind je op www.motorbootdag.nl.


Kids Watersport op de Motorbootdag

De Motorbootdag is voor jong & oud!
In de Kids Watersport tent laten we samen met Gemma Drohm, schrijfster van de Kinderen aan boord Vaargids, zien hoe je kinderen aan boord kunt vermaken. Natuurlijk kunnen de kids zelf ook aan de slag!

Er is een kleurwedstrijd met een mooie prijs. Kleuren kan natuurlijk in de Kids Watersport tent maar thuis kan ook alvast! Print hier de kleurplaat en kleur, verf, versier 'm zo mooi mogelijk. De kleurplaat kun je zaterdag bij ons inleveren.

Terwijl de kinderen zich vermaken informeren we ouders en grootouders graag over reddingsvesten voor kinderen en de EHBO cursus kinderen aan boord en rondom water.
           
Je vindt Kids Watersport naast de Skelterbaan.


IMHOFF fleece van € 49,95 voor € 15,00!


Dit stoere fleece jack van IMHOFF gemaakt van een mooie, dikke kwaliteit fleece is er in rood en donkergrijs. Het vest heeft een capuchon en twee zakken met een rits. De laatste maten dus maken wij er een mooie aanbieding van! Van €49,95 voor €15,00!
           
Bestel hier een 
rood of hier een grijs fleece vest.           

Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier