Kids Watersport logo

woensdag 16 mei 2012


Nieuw van Besto: het Turn Safe reddingsvest
           

Het 
Besto Turn Safe 150N reddingsvest voldoet aan de nieuwste kwaliteitseisen en zorgt er voor dat je kind nog sneller draait wanneer het in water terecht komt. Nieuw aan dit reddingsvest is de verstelbare kinband voor een optimale positie van het hoofdje.

Door het korte lijfje en het open rugpand draagt het reddingsvest comfortabel en kan je kind lekker spelen en bewegen.

Het Turn Safe reddingsvest is bij Kids Watersport verkrijgbaar in vier maten: voor
baby's van 0 tot 15 kg, voor kleuters van 15 tot 25 kg, voor kinderen van 25 tot 40 kg en voor oudere kinderen en volwassenen vanaf 40 kg.

Bestel je een Turn Safe reddingsvest dan krijg je van ons een zwemvestje voor pop of beer
kado t.w.v. € 13,95. Zo kan de liefste knuffel van je kind ook veilig mee aan boord! Deze actie geldt tot 1 juni 2012.            


Na regen komt zonneschijn...


En wij zijn er klaar voor!

De voorraad UV beschermende kinderkleding is flink aangevuld. De vrolijke UV zwemkleding van Snapper Rock en Cabana Life is leuk en handig voor aan boord maar ook in de tuin, zwembad of strand.

Nieuw in het Kids Watersport zijn de
uitwasbare zwemluiers van Playshoes met UV bescherming, een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpluiers.

Ook de baby, peuter- en kleuter zonnebrillen van Julbo zijn er weer in leuke kleurtjes. De Julbo Looping zonnebrillen beschermen de ogen van je kind tegen schadelijke UV stralen en zijn ook nog eens heel praktisch: ze zijn namelijk aan twee kanten te dragen en onbreekbaar!

Natuurlijk is er ook voldoende regenkleding...

            
            
           
                             
                            

Tip: De kinderen aan boord vaargids

Gemma Drohm is moeder van 3 kinderen, fanatiek watersporter en oprichter van www.kinderenaanboord.nl. Haar ervaringen heeft zij gebundeld in de Kinderen aan boord Vaargids

Het boek staat vol tips, ervaringsverhalen en praktische informatie over varen met (jonge) kinderen. Verder vind je in het boek een overzicht van de leukste jachthavens van Nederland voor kinderen, voorzien van nuttige informatie en handige plattegrondjes. De Kinderen aan boord Vaargids is verkrijgbaar bij Kids Watersport en kost € 17,95.
bestellen

Met de aankoop van de Kinderen aan boord Vaargids steun je Stichting Sailing Kids. Sailing Kids organiseert kosteloze zeilvakanties voor ernstig zieke kinderen en hun familie. Sailing Kids is op zoek naar vrijwilligers en donateurs. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@sailingkids.eu
      


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier