Kids Watersport logo

maandag 23 april 2012


Nieuw! Regatta Outdoor bij Kids Watersport

Regatta Outdoor is een van de meest toonaangevende merken als het om outdoor kleding gaat. Naast praktisch, sportief en leuk is de Regatta kinderkleding gunstig geprijst en dat is mooi meegenomen natuurlijk!

Er zijn regenjassen, regenbroekenfleece vesten en wind- en waterdichte softshell jassen. De kleding houdt je kind warm en droog als het nodig is. Voor aan boord, tijdens zeilles maar ook op schoolreisje!

Als nieuwsbrief abonnee kun je extra voordelig kennis maken met Regatta. Deze week krijg je 10% korting op alle Regatta kleding met kortingskode Regatta12. De korting geldt t/m 30 april. Naar de Regatta kleding

Je bestelling voor de meivakantie in huis? Bestel dan voor a.s. donderdag.


Het juiste reddingsvest kiezen

Naast plezier is veiligheid aan boord het allerbelangrijkste. Hieronder wat handige tips voor het kiezen van het juiste reddingsvest:

* kies voor jonge kinderen een
vaststof reddingsvest
* kies een vest dat het beste past bij het gewicht van je kind
* test een reddingsvest in het zwembad
* draagt je kind een
automatisch reddingsvest? Zorg altijd voor een reserve herlaadset aan boord

Meer informatie en tips vind je op onze speciale 
reddingsvesten- en zwemvesten pagina.


Hulp nodig? Wij geven je graag persoonlijk advies bij het kiezen van een reddingsvest. Neem hiervoor gerust contact met ons op.


Bijzondere zeiltassen


Originele tassen gemaakt van gebruikt zeildoek afkomstig van grote namen uit de zeilwereld. Het bijzondere van de zeiltassen van 727Sailbags is dat ze allemaal hun eigen verhaal vertellen...

Iedere tas heeft aan de binnenkant een uniek label. Op het label staat onder andere de naam van het schip, het soort schip, vaargebied en aan welke wedstrijden het schip heeft deelgenomen. De tassen zijn handgemaakt en bijzonder mooi afgewerkt.

Er zijn grote shoppers, handige handtassen maar ook stoere reistassen. De 727Sailbags tassen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar via
www.taulo.nl.

Lezers van de Kids Watersport nieuwsbrief krijgen 10% extra korting bij aankoop van een 727Sailbag. Gebruik hiervoor de kortingskode KW01.

       


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier