Kids Watersport logo

maandag 25 maart 2012


EHBO cursus kinderen en water

           
In de vorige nieuwsbrief vertelden we je over de kinderen aan boord EHBO cursus. Goed nieuws, er is nog plek voor de cursus van vrijdag 30 maart!

De cursus
Tijdens de workshop leer je op een praktische en toegankelijk manier om eerste hulp te verlenen wanneer het een keer mis gaat. Naast levensreddende handelingen zoals reanimeren wordt er ook aandacht besteed aan veiligheid- en communicatiemiddelen aan boord.

Informatie
De workshop vindt plaats op vrijdag 30 maart van 18.00 tot 22.00 bij Dekker Watersport in Zaandam. De kosten voor deelname bedragen ter introductie € 30,00 in plaats van € 60,00.
Hiervan doneren we € 5,00 aan
Stichting Sailing Kids.
          
Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@kidswatersport.nl


Helly Hansen zeilkleding: fris vernieuwd


Wij zijn blij met de nieuwe Helly Hansen zeilkleding voor kinderen. Er zijn namelijk nieuwe modellen in mooie frisse kleuren!

Het nieuwe Junior Salt zeiljack is er in
rood en kobalt blauw. Deze zeiljas is ademend en waterdicht en draagt comfortabel door het gebruik van licht materiaal. Verkrijgbaar in maat 104 t/m maat 152. De bijpassende ademden Shelter Bib zeilbroek heeft extra versteviging op het zitvlak en knieeen en is er in maat 104 t/m 152.

Bij aankoop van een Helly Hansen zeilpak krijg je een flacon technisch wasmiddel van Nikwax kado!
 

Win chocola! 


Soms komen we iets tegen dat we graag met je willen delen. Ze hebben niets met watersport te maken maar zijn wel heel leuk en deze keer ook lekker!

We tippen je graag
CHOCSTAR. Een mooie website waar je online je eigen chocoladereep (Fair Trade!) kunt samenstellen met allerlei lekkere ingredienten. Er zijn ook repen voor speciale gelegenheden zoals de paaschoco en je kunt zelfs een chocoholic-abonnement afsluiten zodat er iedere maand weer een heerlijke reep op je deurmat valt. Iedere reep wordt mooi verpakt dus als je op zoek bent naar een leuk en origineel kado... Wij zijn fan!

Chocstar geeft een superlekkere chocoladreep kado aan één van onze nieuwsbrief lezers! Wil je kans maken? Like Chocstar dan op Facebook en vertel ons in een mailtje waarom jij de reep graag wilt winnen.Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier