Kids Watersport logo

dinsdag 21 februari 2012


Waterdicht bellen en internetten met je iPhone


Nieuw in het assortiment van Kids Watersport is de waterdichte iPhone beschermhoes van Aryca. Deze hoes beschermt je telefoon tegen vocht maar ook tegen stof en zand terwijl je gewoon kunt bellen en internetten!

Praktisch voor aan boord maar ook op het strand, zwembad en op wintersport én leuk om kado te doen.

De beschermhoes is o.a. geschikt voor iPhone 3, iPhone 4, HTC*, Nokia*, LG* Blackberry* en Sony Ericsson* (*max. formaat 117 x 64,8 x 12,5 mm).

Wij geven een iPhone case kado! Mail ons en vertel waarom jij deze handige hoes graag wilt winnen. Meedoen kan tot 26 februari a.s.


Streep voor jezelf: 2 halen = 1 betalen


Omdat wij de strepen van Streep&Co. zo leuk vinden, hebben we naast de kinderkleding ook een kleine collectie dameskleding aan ons assortiment toegevoegd. De kleding van Streep&Co. is bretons gestreept met een hippe knipoog en gemaakt van 100% biologisch katoen.

Met het voorjaar in het vooruitzicht hebben we een leuke actie bedacht! Wanneer je een dames shirt met lange mouwen van Streep&Co. besteld, krijg je er van ons een shirt in het wit bij kado!

Wie weet wil je een vriendin, je zus of moeder verrassen? Geef dan tijdens het bestellen bij de opmerkingen aan in welke maat je het witte shirt wilt ontvangen. Voor deze actie geldt zolang de voorraad strekt.
           

Women on board bijeenkomst 14 maart a.s.


Bij Datema in Amsterdam hebben ze niet alleen heel veel nautische boeken maar ook leuke lezingen en bijeenkomsten. 
Op woensdag 14 maart organiseert Women on Board er een netwerkbijeenkomst voor watersportende vrouwen.

Ankie van Dijk opent de avond met een presentatie over solozeilen. Daarna is er voldoende tijd en ruimte om kennis met elkaar te maken en voor het uitwisselen van ervaringen. Wij zijn er natuurlijk ook bij!

Kom je ook? Meld je dan vooraf aan, overigens zijn mannen ook welkom! Je vindt Vrouw aan Boord op 
LinkedIn en Facebook

Voor meer informatie en aanmelden kun je hier terecht.Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier