Kids Watersport logo

donderdag 24 november 2011


Marinepool uitverkoop: 50% korting!


De Marinepool collectie gaat plaats maken voor een ander merk. Daarom krijg je nu 50% korting op de laatste stuks Marinepool kinderkleding. De korting geldt ook voor de zeiljassen en zeilbroeken! 

Zoals de
Sailing Calais zeiljas in rood van € 99,95 voor € 49,95!
  

Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte...
          
Soms komen we parels tegen die we graag met je willen delen... Zoals dit prachtig vormgegeven scheepsjournaal waarin kinderen zelf de hoofdrol spelen. Samen met Kapitein Klots en scheepspoes Gerrit beleven ze de meest wonderlijke avonturen als ze op ontdekkingsreis langs de Avontureneilanden gaan. Met behulp van de uitklapbare Zeekaart en de Windkaartjes bepalen kinderen zelf hun avonturenkoers.

Een prachtig lees- en voorleesboek voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 9 jaar. Leuk om cadeau te doen of mee te nemen aan boord! Bij het boek worden een full colour Zeekaart en Windkaartjes meegeleverd. Meer informatie en verkoopadressen vind je op
www.circuspatz.nl

Wil jij kans maken op dit mooie boek t.w.v. € 19,95? Vertel ons dan nog een titel uit de Circus Patz boeken collectie. Mail je antwoord naar ellen@kidswatersport.nl en wie weet ga jij samen met je kind(eren) op avontuur! Meedoen kan tot 1 december.
           


Hint van Sint: kado's voor kleine & grote watersporters

Een poppenzwemvest, een boek over varen met kinderen, gave regenlaarzen... Wij hebben de leukste nautische decemberkado's voor je verzameld en omdat deze tijd al druk genoeg is pakken wij het voor je in! Vermeld bij de opmerkingen dat het om een Sint kado gaat, dan doen wij er (gratis) een mooi papiertje om!

Henk de Velde signeert bij Dekker Watersport in Zaandam


Wie kent de bijzondere reizen van Henk de Velde niet? De bekende zeezeiler is terug van de tocht waarvan hij niet terug zou keren. Zijn never ending voyage kreeg toch een eind. Op zaterdag 10 december van 10.00 tot 16.00 is Henk de Velde aanwezig bij Dekker Watersport in Zaandam om zijn nieuwe boek "Een krijger onderweg naar huis" te signeren. Heb je vragen voor Henk of wil je zijn nieuwe boek graag hebben, voorzien van een persoonlijke boodschap? Je bent van harte welkom!

Dekker Watersport vind je aan de Pieter Ghijssenlaan 4 in Zaandam.
Route (parkeren is gratis).


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier