Kids Watersport logo

donderdag 27 oktober 2011


Nieuw! BOGS kinderlaarzen


Je wilt natuurlijk dat de voeten van je kind lekker warm en droog blijven als het buiten regent of sneeuwt! Op onze zoektocht naar leuke artikelen voor Kids Watersport vonden wij de kinderlaarzen van het amerikaanse merk BOGS.

De BOGS kinderlaarzen zijn gemaakt van 7mm neopreen waardoor de laarzen 100% waterdicht zijn en de voeten van je kind warm blijven tot -30. De laarzen ondersteunen de voeten van je kind door de Europese leest en zijn daarom geschikt voor dagelijks gebruik. De uitneembare binnenzool met perforatiegaatjes zorgt ervoor dat zweetvoeten voorkomen worden. De laarzen hebben een sterke rubberen anti-slip zool met zelfreinigend profiel en geeft niet af. Door de handvaten kunnen de laarzen makkelijk aangetrokken worden. Ideaal voor in de regen, sneeuw, wintersport of op de boot! Verkrijgbaar in maat 25 t/m 36.

Hiernaast zie je de 
Classic High Handles Daisy in de kleur paars en de Classic High Handles in het zwart.
           
Vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@kidswatersport.nl of 075-6153832.


Bretonse strepen & de Jonge Gezinnen Beurs


Het watersportseizoen is zo goed als voorbij en de meeste boten zijn inmiddels uit het water. Tijd voor andere leuke dingen! Vanaf donderdag 3 t/m zondag 6 november a.s. kunnen aanstaande ouders en ouders van babys, peuters en kleuters terecht op de Jonge Gezinnen Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook de bretonse strepen van 
Streep&Co. zijn er bij! De baby- en kinderkleding van Streep&Co. is hip met een knipoog naar de klassieke Bretonse streep en gemaakt van biokatoen. Ga je naar de Jonge Gezinnen Beurs? Neem deze nieuwsbrief dan mee. Bij je Streep&Co. aankoop krijg je een leuke bandana kado!

Ellen van Kids Watersport staat op vrijdag 4 en zondag 6 november in de stand van Streep&Co. Leuk als je langs komt! Stand 1320.


En de winnaar is... Fotowedstrijd Kinderen & Watersport

Met veel plezier en stevig ingepakt staat Elke (3) aan het roer aan boord van de catamaran van opa en oma. Met deze leuke foto van haar dochter wint Monique uit Engelen een Kids Watersport kadobon van € 25,00! Je kunt hier alle inzendingen nog een keer bekijken.
           
Natuurlijk is er een nieuwe fotowedstrijd! Een frisse neus halen op het strand of bos en daarna opwarmen met warme chocomel... Ook in de herfst en winter is er genoeg leuks te beleven! De nieuwe fotowedstrijd heeft als thema "kinderen in de regen". 
           
Mail ons je leukste regenfoto. Je foto wordt dan geplaatst op de website en Facebook en je maakt kans op de Kids Watersport kadobon van € 25,00! Foto's insturen kan tot 1 maart 2012.


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier