Kids Watersport logo

woensdag 12 oktober 2011


Tijd voor regenkleding

Het zal je niet ontgaan zijn dat de herfst nu echt is begonnen. In het assortiment van Kids Watersport vind je alles om herfststormen en regenbuien droog én warm te trotseren! Helly Hansen, Marinepool en 66º North hebben leuke en vooral praktische kleding als het buiten nat en guur is. Van regenjassenregenbroeken en regenlaarsjes tot ouderwetse zuidwesters. Deze kleding kun je natuurlijk ook prima aan boord gebruiken! 

op de foto:
            
Helly Hansen Explorer gevoerde regenbroek € 39,95
            
Helly Hansen Captain Juell gevoerde regenjas € 39,95


Nieuw bij Kids Watersport: 66º North kinderkleding

           

In IJsland weten ze als geen ander hoe praktische en mooie kleding voor gure omstandigheden wordt gemaakt. Daarom past de kleding van het IJslandse merk 66º North perfect in de Kids Watersport collectie! De kleding van 66º North is ideaal voor kinderen die graag buiten ravotten en onmisbaar op het water maar ook op skivakanties. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige en technische materialen zoals Event en Polartec. Aan de basis van de kleding liggen vaak natuurlijke stoffen zoals organisch katoen en wol. Je vindt truien, vesten, broeken en jassen van 66º North bij de merken.

Om de introductie van 66º North te vieren krijg jij als abonnee van de nieuwsbrief 10% korting op de kleding van 66º North!

De korting wordt automatisch verrekend wanneer je tijdens het bestelproces de kortingskode 66north1 invult. Deze actie is geldig t/m woensdag 19 oktober.


Klik & win de Flavourites agenda


Kids Watersport is actief op social media zoals Twitter en Facebook. Wij vinden het leuk om op deze manier contact met je te hebben en je op de hoogte te houden van aanbiedingen en nieuws rond Kids Watersport. Heb je vragen, wil je iets weten? Stel je vraag gerust via Twitter of Facebook!

Onder alle likers op Facebook verloten we de nieuwe Flavourites agenda voor 2012! De Flavourites agenda heeft een handzaam formaat met een mooie linnen kaft en is van binnen net zo leuk als de Flavourites website! Je doet mee aan de verloting als je op de "vind ik leuk" button bovenaan de Kids Watersport pagina op Facebook klikt.

De Flavourites agenda voor 2012 is ook te koop bij Kids Watersport en kost € 14,95. Wil je een agenda bestellen, mail ons op info@kidswatersport.nl. Neem hier een kijkje in de agenda.


            
           


Kids Watersport

Volg Kids Watersport op Twitter Word lid van Kids Watersport op Facebook Volg Kids Watersport op Pinterest Kids Watersport staat ook op Flavourites.nl

Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier